Antik çağdan itibaren uygulanan, insanların manevi değerlerine etki ederek bazı enerji formülleriyle hayatını etkilemeye yönelik yapılan büyünün kullanım oranları her geçen gün arıyor. Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar kendilerine büyü yapılmış olabileceğini söyleyerek parapsikoloji uzmanları yani halk dilinde hocalara başvuruyor.

Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri ve parapsikoloji alanında yaptığı başarılı çalışmalarla adını tüm dünyaya duyuran Türkiye’nin yaşayan tek Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’nın merkezlerine ilginç vakalar gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde irtibat büroları bulanan hocaya başvuran ailelerin birçoğunun ortak şikayeti ise şiddetli geçimsizlik olarak kayıtlara geçiyor. Normal giden ilişkilerinin aniden bozulduğunu söyleyen aileler kendilerinin büyü etkisi altında olup olmadığını kontrol ettiriyor.

Son olarak Aydınlı Mehmet Hoca’nın Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bulunan merkezine başvuran Akşehirliailenin durumu Türkiye’de büyünün geldiği içler acısı noktayı gözler önüne serdi. 13 yıllık evli olan çiftin 2015 yılından itibaren yaşadıkları filmlere konu olacak cinsten.

2004 yılında tanıştılar

İnternet Haber Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye göre, Konya’nınAkşehir ilçesinde yaşayan Eyüp B. Ve Sertap B. birbirlerini arkadaş ortamında tanıdı. Aradan geçen zaman içerisinde gönül ilişkisi yaşayan genç çift, 2004 yılının sonunda evlenmeye karar verdi.

Eyüp B.’nin ailesi tarafından babasından istenen Sertap B., babasının evliliğe onay vermemesiyle hayatının şokunu yaşadı. Kızını vermek istemeyen baba evine kız istemek için gelen Eyüp B.’nin ailesiyle büyük bir tartışma yaşadı. Damadının ailesini evden kovan Sertap B.’nin babası evliliğe kesinlikle izin vermeyeceğini söyleyerek kızını net bir dille uyardı.

2005 yılında kaçarak evlendiler

Aradan geçen zaman içerisinde görüşmeye devam ettiklerini söyleyen Sertap B. “Biz babamın beni vermemesinden sonra gizli gizli görüşmeye devam ettik. Eskisi gibi buluşmuyorduk ancak telefonla ve bazen internet ortamında görüşmeye devam ediyorduk. Annem ara sıra babamla görüşerek fikirlerini öğrenmeye çalıştı, bazen de ikna etmeye çalıştı ancak babamın tavrı kesinlikle değişmedi. Sudan sebeplerle evliliğe karşı çıktığını söyledi. Bizde 2005 yılının Mayıs ayında kaçtık ve 22 gün sonra evlendik” dedi.

1 yıl Eyüp B.’nin babasının yanında kaldılar

İnternet Haber Ajansı muhabirine yaşadıklarını aktaran Sertap B., kaçtıktan sonra kendi evlerine çıkamadıklarını söyledi. Eşyalarının olmaması ve ekonomik olarak hazır olmamaları nedeniyle kayınpederinin yanında kaldıklarını belirten Sertap B., “İlk sene eşimin ailesiyle yaşadım. Eşya almak ve durumumuzu toparlamak için 1 sene beklemek zorunda kaldık ve ardından kendi evimize taşınabildik” dedi.

“2015 yılına kadar mutluyduk”

Evlendikten sonra kendi ailesiyle görüşemediğini belirten Sertap B., “Babam beni kabul etmedi. Onları aramamam gerektiğini söyleyerek cenazesine bile gitmememi istedi. Ben de defalarca denememe rağmen sadece annemle görüşebildim. Zaten iki kardeşiz ve bir abim var. O da babam yüzünden beni reddetti. Evlilik hayatımız boyunca çok mutluyduk. Eşim sağolsun bana kimsenin eksikliğini hissettirmedi. Bütün herşey 2015 yılına kadar çok güzeldi. Ancak 2015 yılında sihirli bir el geldi ve bize dokundu. Adeta aramızdaki herşey aniden sona erdi” dedi.

Eşinden dayak yemeye başladı

2015 yılının ortasından itibaren evliliklerinde sallantı başladığını ifade eden Sertap B., “Ben eşimle kavga ettiğimi bile hatırlamazdım. Ancak 2015 yılından itibaren kavgasız günümüz geçmemeye başladı. Hem de öyle belli bir konu olmadan sadece ufak tefek sorunlardan evi terk etmeye varacak kavgalar yaşamaya başladık. Eşimden ilk defa şiddet gördüm. Her zaman ‘Sana bakmaya kıyamıyorum’ diyen eşim bana vurmaya başladı. Yaşadığım şiddete komşularımızda şahit oldu” ifadelerini kullandı.

Eyüp B. : “Alkolle ilk defa 2016’nın yılbaşı gecesi tanıştım”

Eşiyle çok sık kavga etmeye başladıklarını söyleyen Eyip B., 2016 yılının ilk gecesinde hayatında ilk defa alkolle tanıştığını söyledi. O yaşına kadar ağzına alkol sürmediğini belirten talihsiz adam, “2016 yılında alkolle tanıştım. O geceden sonra hemen hemen her gün alkol almaya başladım. Bazen arkadaşlarımla bazen de yalnız başıma olduğumda içki içiyordum. Eve alkollü gelmeye başladığımda eşimle olan kavgalarımızında seviyesi artmaya başlamıştı. Elimde olmadan, istemeden eşimi dövüyordum. Hatta ben eşime vurduktan sonra çoğu kez saatlerce ağladığımı biliyorum” dedi.

“Eşimi domuz gibi görüyordum”

Eşiyle birbirlerini çok severek evlendiklerini yineleyen Eyüp B., “Eşimi deliler gibi severek evlendim. 2015 yılından sonra eşiminde anlattığı gibi birbirimizi görecek gözümüz yoktu. Her günümüz kavgayla geçti. Yani açık bir dille ifade etmeliyim ki eşimi domuz gibi görüyordum. Her söylediği beni rahatsız ediyordu. Onun beyaz dediğine ben siyah diyordum. Onun yapma dediğini ben yapıyordum” dedi.

Ekonomik olarak bereketsizlik başladı

İşlerinin o dönemde şimdide çok iyi olduğunu söyleyen Eyüp B., sorun yaşamaya başladıktan sonra gelirlerinde değişiklik olmadığını ancak kazançlarının bereketinin adeta yok olduğunu söyledi. Kazandığımın nereye gittiğini anlamıyordum diyen talihsiz adam, “Gelirimiz çok iyiydi. Hem babamların bana verdiği gayrimenkullerden kira gelirleri vardı hem de iş yerlerimin kazançları çok iyiydi. Ancak alkolden midir bilmiyorum varlık içerisinde yokluk çekmeye başlamıştık” ifadelerini kullandı.

Eşi evi terk etti

İnternet Haber Ajansı’na yaşadıklarını bir bir aktaran talihsiz ailenin beyanına göre evlilikleri fiilen 2016 yılının sonlarına doğru sonlandı. Eyip B.’nin alkol bağımlısı olması nedeniyle eşiyle arasında yaşadığı problemlerin artması üzerine evi terk ettiği öğrenildi. Eşinin aylarca eve dönmemesi üzerine annesinin kendi yanına taşındığını belirten Sertap B., “Annem benimle beraber kalmaya başladı. Eşim evi terk etmişti. Öyle zor günlerdi ki eşimle çarşıda karşılaşıyor, yüzlerimize bakmadan geçip gidiyorduk. Eşimin beni sevdiğini çok iyi biliyordum ancak sanki arkasından biri çekiyor ve bana gelmesini engelliyordu” dedi.

Anne tavsiyesiyle büyüden şüphelendiler

Annesinin yaşadıkları duruma anlam veremediğini söyleyen Sertap B., “Annem birgün yaşadığımız sorunların büyüye bağlı olabileceğini söyledi. Eşimin ailesinin evlenmesini istediği farklı bir bayan varmış ve uzun yıllar eşimi beklemiş. Aileler birbirlerine söz vermiş gibi birçok konu duymuştuk. Annem bilen bir hocaya gitmemizi istedi. Ben eşimi eve çağırdım ve konuştum. Kendisi çok az konuştu ve konuyla benim ilgilenmemi istedi. Eşimle konuştuktan sonra önce Konya’da yaşayan hocalara gittim. Sanki hocaların hepsi anlaşmış gibi sende büyü var deyip bir şeyler verdiler. Hepsini uyguladık ancak bir fayda göremedik” ifadelerini kullandı.

“Çare Aydın’dan geldi”

Konya’da gittikleri hocanın kapısında beklerken hastaların Aydınlı Mehmet Hoca hakkında sohbet ettiğini duyduğunu söyleyen Sertap B., “Konya’da hocanın kapısında insanlar Aydınlı Mehmet Hoca’dan konuşuyordu. Buradan çıktıktan sonra Aydın’a gideceklerini ancak randevu alamadıklarını konuşuyorlardı. Bende hemen cep telefonumdan araştırma yaptım. Hocanın dünyaca ünlü olduğunu gördüm ve birçok hastasına ulaştım. Görüştüğüm bazı büyü mağduru ailelerin şimdiki durumlarının çok farklı olduğunu öğrendim ve annemle beraber hemen Aydın’a gittim” dedi.

11 gün randevu almak için Aydın’da kaldı

Konya’dan Aydın’ın Bozdoğan ilçesine gelmek için yola çıkan Sertap B. ve annesi, telefonda Aydınlı Mehmet Hoca’nın çağrı merkezini arayarak randevu almaya çalıştı. 1 ay sonraya randevu veren hocanın yardımcılarına yolda olduklarını söylemelerine rağmen sonuç alamayan talihsiz kadın Aydın’a gelerek beklemeye başladı. 11 gün Aydın’da kalarak hocayla görüşmeyi başaran Sertap B.’ye Aydınlı Mehmet Hoca’nın asistanları tarafından yapılan yıldızname ve diğer bakımlarda değerlerinin çok düşük olduğu tespitinde bulunuldu.

Hocayla görüştü

Yardımcılarının incelemesinden sonra Sertap B. ve annesini kabul eden Aydınlı Mehmet Hoca, kendisinin bizzat yaptığı bakım işleminde de ailenin değerlerinde anormal bir düşüş olduğunu gördü. Aileye telaş yapmamalarını söyleyen hoca, kendilerine büyü yapanın eşinin tarafından olduğunu ve sabun büyüsü yapıldığını söyledi.

Aktariye malzemelerini temin ettiler

Hocayla görüştükten sonra yardımcılarının verdiği listeyle büyü bozumunda kullanılacak malzemeleri güçlükle temin eden talihsiz kadın ve annesi malzemeleri Aydınlı Mehmet Hoca’ya teslim etti. Aileye Konya’ya geri dönmelerini söyleyen Aydınlı Mehmet Hoca, çalışmanın 41 güne kadar sürebileceğini söyledi.

Yoğun uğraşıdan sonra büyü bozuldu

Konuyla ilgili çalışma yapan ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca, büyünün bozulmasını uzun uğraşlar sonunda sağlayabildi. Aileye bilgi veren ünlü hoca, büyünün etkisinin kaybolacağını ve günden güne yapılacak yıldızname bakımlarında ailenin değerlerinin yeniden yükseleceğini söyledi. Eşlerin arasında yaşanan problemlerin düşen değerleriyle doğru orantılı olduğu öğrenildi.

“Büyüye inanmayanlar halimize baksın”

Geçtiğimiz günlerde yeniden Aydın’a gelen Sertap B. ve kocası Eyüp B. kendilerine yardımcı olan Aydınlı Mehmet Hoca’ya teşekkür etti. Sadece hocaya teşekkür etmek için Aydın’a geldiklerini söyleyen Sertap B., “Hocamıza teşekkür için buraya geldik. Hoca sayesinde yuvam dağılmaktan kurtuldu. Büyüye inanmayan bizim halimize baksın. Aydın’dan umut ışığı doğdu hayatımıza. Allah Aydınlı Mehmet Hoca’dan razı olsun. Kocam alkolü bıraktı. Sanki yeni evli gibiyiz. Varımız yoğumuz hocamızın olsun. Bizden ne isterse vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.