İzmir Atatürk Devlet Hastanesi, Ankara Numune Hastanesi, Fatsa Devlet Hastanesi, Ordu Medikalpark Hastanesi’nde çeşitli görevlerde bulunan Psikiyatri Uzmanı Doktor Aydın Alp, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde klinik açtı. Kuşadası Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyete geçen Clinicia Psikiyatri Kliniği, psikiyatri, psikoterapi, psikoloji ve pedogoji dallarında hizmet veriyor. Uzman kadrosuyla kurulan Clinicia Psikiyatri Kliniği’ne vatandaşın yoğun ilgisi dikkat çekiyor.

Psikiyatri Uzmanı Doktor Aydın Alp’i basında ve sosyal medyada takip eden hastaları Kuşadası’nda ki kliniğe akın ediyor. Çocuklar için zeka testi, aile terapisi, Bipolar Bozukluk, Obsesif Kompulsif Bozukluk tedavisi, Gessell Gelişim Testi gibi hizmetleri bulunan kliniğin Kuşadası’nda açılmasından dolayı vatandaşlar da memnun.

‘Doktor Bey’in Kuşadası’nı tercih etmesi bizim için şans’

Psikiyatri Uzmanı Doktor Aydın Alp’in Kuşadası’nda klinik açmasından dolayı memnun olduğunu söyleyen Ayten Erişkin, “Biz kendisini çok önceden tanıyorduk. Kuşadası için büyük bir kazanım olduğunu düşünüyoruz. Aydın Bey gibi bilim insanlarının Kuşadası’na gelmiş olması büyük bir kazanım” ifadelerini kullandı.

Pazar günü hariç hasta kabulüne başladı

Psikiyatri Uzmanı Doktor Aydın Alp’in Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kliniğinin Pazar günü hariç diğer günler hasta kabulüne başladığı öğrenildi. Clinicia Psikiyatri Kliniği’nden randevu almak için telefon veya web sitesinden iletişime geçmek gerekiyor.