Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na küfür eden, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olduğu ortaya çıkan Nihat Tığlı’nın partideki görevi ve üyeliğinin devam etmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor. Yediden yetmişe herkesin büyük tepki gösterdiği Nihat Tığlı’nın AK Parti’deki görevinin devam etmesinin yanlış olduğunu belirten vatandaşlar, sosyal medya üzerinden AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’i eleştiri yağmuruna tuttu.

Posacı mı koruyor?

Öte yandan 24 Haziran’da yapılan seçimlerde milletvekili olan AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na küfür eden Nihat Tığlı ile yakın ilişki içerisinde olduğu, Gençlik Kolları Başkanı Abdulhamit Burak Aykut’la beraber Tığlı’nın istifa etmemesi gerektiğini söylediği iddia edildi.

Rıza Posacı’nın Aydın’ı sarsan olay sonrası herhangi bir açıklama yapmaması da Nihat Tığlı’ya sahip mi çıkıyor sorusunu akıllara getirdi. Posacı’nın Nihat Tığlı’yla yakın ilişki içerisinde olmasını da eleştiren vatandaşlar, “Sayın Posacı’nın herhangi bir yakınına böyle bir küfür edilseydi tepkisi ne olurdu ? Kendisini eğer Aydın halkının milletvekiliyse görevini yapmaya, partisine sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.