Korkunç olay Zimbabve'deki Ndangara Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, iki kadın öldürüldükten sonra vücudunun bazı parçaları katil tarafından yendi.

Yanakları, gözleri ve genital bölgesi olmadığı görüldü. Konu ile ilgili araştırma yapan güvenlik güçleri ise kadının kayıp parçalarının farklı kişiler tarafından alınmış olabileceğini düşünüyor.

Afrika'da kaçırılan iki kadın tecavüz edilerek öldürüldükten sonra bedenleri parçalara ayrıldı. Gerçekse polisin izine rastlanmayan kadınların peşine düşümesiyle üzerine ortaya çıktı. Cesetlerine ulaşılan talihsiz kadınların tanınamaz hale getirilen bedenleri akrabalarına teslim edildi.

Acılı aile ise yaşadıkları şoku atlatamadan bir dehşetle daha karşı karşıya kaldı. Ölen kadınları teşhis eden kişiler gömülmesi için bekletilen bedenlerin eksik olduğunu fark etti. Bunun üzerine cesedi inceleyen uzmanlar, kadınların yanaklarının, cinsel organlarının ve gözlerinin yendiğini anladı.

Adı öğrenilemeyen iki kadının cenazeyi teslim alan akrabaları tarafından da bu hale getirilmiş olabileceği iddia ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Şef Chireya da iki kadının birbirini suçladığını söyledi.