Parapsikoloji uzmanı olan Aydınlı Mehmet Hoca’nın Bozdoğan’da bulunan merkezine gelen 66 yaşındaki talihsiz adam, bir süre önce altınlarının çalındığını söyleyerek yardım talebinde bulundu. Aydınlı Mehmet Hoca’nın yardımcıları tarafından yapılan inceleme sonrası 66 yaşındaki adamın kendisinde ve evinde herhangi bir büyü izine rastlanmadı. Konu Aydınlı Mehmet Hoca’ya aktarıldıktan sonra çok çarpıcı gelişmeler yaşandı.

“Herşeyi büyüye bağlamak doğru değil”

Olayın büyüye bağlı olmadığını belirleyen Aydınlı Mehmet Hoca, “Olay büyüyle ilgili değil. Evin fertlerinden birisi herhangi bir art niyeti olmadan altınların yerini değiştirmiş” dedi. Talihsiz adamın talebi üzerine çalışma yapan Aydınlı Mehmet Hoca şaşkınlık yaratan bir gerçeği ortaya çıkarttı.

Evin zihinsel engelli kızı değiştirmiş

Yaklaşık 6 kilo altınının olduğu öğrenilen talihsiz adamın altınları, evin çok yakınında bulunan samanlıkta bulundu. Aydınlı Mehmet Hoca’nın yönlendirmesiyle evin samanlığına bakmayı deneyen aile gördükleri altınlar karşısında şok oldu.

Su dolu bidonun içerisine bırakılan altınları gören aile, sevinç içerisinde Aydınlı Mehmet Hoca’ya ulaşırken ev halkından hiçbir şekilde şüphelenmediklerini belirtti.