Tezcan "Millet İttifakı'yla seçime girenler için Aydın'da işimiz çok kolay. Çünkü gittiğimiz her yerde başımız dik, alnımız ak, vatandaştan oy isteyebiliyoruz. Başımız yere eğilmedi çünkü vatandaşa hizmet ettik. Milletin ne derdi varsa elini uzatan bir Büyükşehir Belediyesi ve Bozdoğan Belediyesi var" diye konuşup "Hepimizin tek bir derdi var; refah içerisinde yaşamak" ifadelerini kullandı.

Hükümetin tarım politikalarını eleştiren Tezcan "Türkiye'de tarım bitti. Bugün Türkiye'de 400 bin ton patates depolarda dururken 200 bin ton patates ithal ediyor. Yazık değil mi Bozdoğanlı üreticiye? Geçen sene patates tarlada çürüdü; çiftçiyi yokluğa, zarara mahkûm ettiler. Bu sene de patates ithal ederek bir kere daha çiftçiyi yokluğa mahkûm ediyorlar. Tarım, üretim yoksa orada varlık kuyruğu olmaz, yokluk kuyruğu olur. 650 bin esnaf kepenk kapattı. 7 milyon vatandaşımız işsiz. 20 milyon vatandaşımız yoksulluk sınırının altında. Böyle bir tabloda seçime gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Çerçioğlu'nun Aydınlılara uzun zamandır hizmet ettiğini hatırlatan Tezcan "Aydın'da son 10 yıldır yapılan hizmetler dururken, bundan sonraki 5 yıl için bütün projeler halkın gözünün önünde dururken Ankara'dan çıkıp gelen birisi 'Ben Aydın'ın sorunlarını çözeceğim' diyor. Kimden bahsettiğimi biliyorsunuz. Bahsettiğim arkadaşın aslında İstanbul ve Ankara'da 25 yıldır kentin katili olan bir siyaset anlayışının buradaki temsilcisi olduğunu biliyorsunuz. Kenti yok eden anlayışın temsilcisi Aydın'ı yönetmeye talip olduğunu söylüyor" dedi.

Eleştirilerine devam eden Tezcan "Aydın'ın en büyük problemi ne diye sorduklarında işsizlik cevabını vermiş. Günaydın! 17 yıldır Türkiye'yi kim yönetiyor. Sayın Mustafa Savaş; Aydın'ın değil Türkiye'nin en büyük problemi işsizlik ve onun sebebi sizsiniz. Siz ne yaptınız? Her asgari ücretli açlık sınırının altında yaşıyor" şeklinde konuştu.

Bozdoğan Çerçioğlu ve Apaydın İçin Tek Yürek Oldu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, seçim ofisi açılışı için gittiği Bozdoğan'da binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Çiftçinin, üreticinin halinden en iyi kendilerinin anladığını söyleyen Başkan Çerçioğlu, Ege Yem'den Aydınlı üreticilerin yüzde 20 daha ekonomik yem satın alabildiklerini söyledi. Başkan Çerçioğlu “Ben vatandaşı memnun edebilirsem rahat uyuyabilirim. Aydın'da yaşayan hiç kimseyi namerde muhtaç etmedim, etmeyeceğim” diye konuştu.

Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın'la birlikte vatandaşlarla buluşan Başkan Çerçioğlu kendisini karşılayan çoğunluğu kadın binlerce Bozdoğanlıyı “Bu ne güzel Bozdoğan. Anlaşılıyor ki kadınlar bu işe el koymuş” diyerek selamladı.

Bozdoğan’a Büyükşehir Belediyesi’nin 75 milyon liralık yatırım yaptığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, Bozdoğan’da hizmet binası, yerel tarım ürünleri serası, katı atık tesisini yaptıklarını söyledi.

Arapapıştı Kanyonu’nun faaliyete geçmesiyle birlikte kanyonu 100 bin yerli turistin ziyaret ettiğini belirten Başkan Çerçioğlu “Dile kolay 100 bin ziyaretçi. Bozdoğan'ı, Arapapıştı'yı tanımayan kalmadı” dedi. Kanyondaki gezi teknelerinin de yenileriyle değiştirileceğini belirten Başkan Çerçioğlu “İleriki günlerde kamp alanlarını, yürüyüş yollarını yapacağız. Yeni tekneler alıyoruz ve küçük tekneleri kaldıracağız. Bir ay sonra onlar da işlemeye başlayacak. Arapapıştı sayesinde bölgedeki esnafımıza çok ciddi bir ekonomik katkı sağlıyoruz. Arapapıştı, köylerimizdeki gençler için iş sahası oldu, kadınlarımıza iş sahası açıldı” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Bozdoğan’a 310 kilometre yol yaptığını, ASKİ’nin de 166 kilometre hat çalışması yaptığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu “Sizler bizim ne kadar çok çalıştığımızı biliyorsunuz” dedi. "Tümer başkanın bütün projelerinin arkasındayım bütün projelerini destekliyorum" ifadesini kullanan Başkan Çerçioğlu "Biz Tümer başkanımla beraber tekrar sizlere hizmet etmek istiyoruz" dedi.

Aydın ekonomisinin tarıma dayalı olduğunu, son dönemde elektrik, gübre gibi girdi kalemlerine gelen zamlar yüzünden üreticinin zor durumda olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu "Üreticilerimize destek olmak için yem fiyatlarını yüzde yirmi düşürdük. Ege Yem'de bundan sonra yemi piyasadan yüzde yirmi daha ucuza alabileceksiniz" dedi.

Seçim ofisinin açılışı Başkan Çerçioğlu ve Başkan Apaydın'ın yanı sıra CHP Parti Meclisi üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve CHP ile İYİ Parti'nin ilçe yöneticileri tarafından yapıldı.

Başkan Çerçioğlu tüm Bozdoğanlıları da 31 Mart akşamı Aydın Atatürk Kent Meydanı'na davet etti.