ÇALIŞMALAR 6 AYDA BİTİRİLECEK

Proje kapsamında yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak protokol imzalandı. İller Bankası temsilcileri, ASKİ yetkileri, yüklenici firma yetkileri ve Hıdırbeyli muhtarı ile vatandaşların katıldığı yer teslimi toplantısında yapılacak olan çalışmaların detayları görüşüldü. Kontrolörlüğü ASKİ ve İller Bankası tarafından müştereken iki etap olarak yürütülecek projenin, ilk etabı için sözleşmede iş tamamlanma süresi 1 yıl olmasına rağmen, 6 ayda çalışmaların tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

İLK ETAPTA 18.241 METRE HAT YAPILACAK

Kanalizasyon altyapısına kavuşması için yapılacak geniş ölçekli çalışmanın ilk etabında 13.441 metre 200’lük kanalizasyon hattı, 329 adet kanalizasyon muayene bacası, 800 adet parsel bacası, 4800 metre parsel hattı yapılacaktır. Altyapı hizmetine kavuşacak olan Hıdırbeyli’de faaliyetler kısa zamanda başlayacak.

ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Hıdırbeyli Muhtarı Erol Ödeyen “Yıllardır beklediğimiz ancak bir türlü gerçekleşmeyen altyapı hizmetine kavuşacağımız için çok mutluyuz. Şahsım ve Hıdırbeyli halkı adına talebimize cevap verip, yıllardır beklediğimiz hizmeti bize sunacağı için Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz, Allah razı olsun.” dedi. Yer tesliminde hazır bulunan Hıdırbeyli Mahallesi sakinleri de çalışmalar için Başkan Çerçioğlu ve tüm personeline teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.