Nazilli’de yayın yapan yerel bir gazetenin, Koçarlı’nın Bağcılar Mahallesi Muhtarı Ramazan Küçükoğlu’nun söylemediği sözleri haber yapması ortalığı karıştırdı. Muhtar Küçükoğlu yaptığı açıklamada gazetede yapılan haberde geçen sözleri kendisinin söylemediğini belirtti.

Cem Celil Lale/HaberAydın

Nazilli’de yayın yapan bir yerel gazetede, Koçarlı’nın Bağcılar Mahallesi’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet alamadığına yönelik yayımlanan haber tepki topladı. Bağcılar Mahalle Muhtarı Ramazan Küçükoğlu’nun söylediği iddia edilen sözlerin söylenmediği, Muhtar Küçükoğlu’nun gazeteye yazıldığı gibi bir beyanda bulunmadığı ortaya çıktı. Haberin yayımlanmasından sonra jet hızıyla gazetecilere açıklama yapan Bağcılar Mahalle Muhtarı Ramazan Küçükoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, “Haberde yazıldığı gibi hiçbir şey söylemedim” dedi.

“Devletten göremediğimiz hizmeti Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden görüyoruz”

Basın mensuplarına açıklama yapan Küçükoğlu, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun hizmetlerinden çok memnunuz. Köyümüze yeni sondaj çakıldı. Arıtmamız yapıldı, alt yapımız ölçüldü. Her türlü hizmeti anında alıyoruz. Büyükşehirden, AYBA ve ASKİ ekiplerinden çok memnunuz. Ak Parti iktidarından alamadığımız hizmetleri anında Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan aldım. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Haberler tamamen asılsız, bilgim yok”

Açıklamasına devam eden Bağcılar Mahalle Muhtarı Ramazan Küçükoğlu, “Ben kimseye demeç vermedim. Bu haberler tamamen asılsızdır. Özlem Başkanı yıpratmaya yönelik haberlerdir. Özlem Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Yapılan haberden bilgim yok. Sondajımız çakıldı. 100 yıllık su sorunumuz ortadan kalktı. Alt yapımız ölçüldü, yollarımız yapıldı, arıtmamız kuruldu. Devletten alamadığımız hizmetleri tamamen Özlem Başkanımızdan alıyoruz. Kendim ve köyüm adına kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.