Cem Celil Lale/HaberAydın

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın seçildiği günden itibaren Kuşadalılara yaşattığı işkence artarak devam ediyor. Hiçbir hizmet ve yatırıma imza atamayan, belediye başkanlığı görevini suni gündem yaratarak günü kurtarmak olarak değerlendiren Özer Kayalı’nın beceriksiz yönetimi nedeniyle turizm kenti Kuşadası’nda çirkin görüntüler oluştu.

Tatilcilerin gelmesiyle beraber artan çöp sorunu kentin en önemli problemi haline geldi. Yaz aylarında nüfus yoğunluğunda artış yaşanacağının belli olmasına rağmen hiçbir önlem almayan Kayalı ve arkadaşları, Kuşadası’nı pisliğe mahkum etti. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar Özer Kayalı’ya ateş püskürüyor.

“Çöpleri bile toplatamıyor”

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve yönetiminin beceriksizliği nedeniyle toplatılamayan çöpler vatandaşı isyan ettirdi. Yazlıkçı olarak Kuşadası’na geldiklerini söyleyen Mehmet Sevim isimli vatandaş; “Özer Kayalı’nın çöp toplamaktan başka ne işi var ? Ondan hizmet bekleyen zaten yok. Bari şu çöpleri toplasınlar” ifadelerini kullandı.

Hastalık saçıyor

Kayalı ve Kuşadası Belediyesi tarafından görmezden gelinen çöpler salgın hastalık tehlikesi saçıyor. Günlerce toplanmayan, konteynerlardan taşan çöpler nedeniyle sokakta yürüyemeyen vatandaşlar; “Çöpler nedeniyle ağzımızı yüzümüzü kapatarak dolaşıyoruz. Burası turizm kenti mi ?” şeklinde sitem etti.