Cem Celil Lale/HaberAydın - Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği sağlık hizmetlerinin durdurulmasından sonra ortada kalan vatandaşlar, AYBA çalışanları tarafından en yakın sağlık merkezlerine götürülüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun vatandaşın mağdur olmaması için çalışmaları bizzat takip ettiği öğrenilirken tüm AYBA personelinin düzenli enjeksiyon, tansiyon gibi ihtiyaçları olan vatandaşlar için titizlikle mesai yaptıkları kaydedildi.

Aydın Valiliği tarafından AYBA’nın faaliyetlerinin durdurulmasından sonra ortada kalan vatandaşlar alınan karara büyük tepki göstermişti. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, hastaneye gidecek durumu olmayanların, yatalak ve hastaların karar sonrası büyük bir mağduriyet içinde olduklarını ifade etmişti.

Arabalarla taşınıyorlar

Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından sağlık hizmetlerinin aksamaması için vatandaşlar evlerinden alınıp en yakın sağlık merkezlerine götürülüyor. Düzenli olarak vatandaşları hastaneye götüren personel gerekli işlemleri yaptırdıktan sonra tekrar vatandaşı evine bırakıyor.