Kuşadası’nda yaz sezonunun en yoğun yaşandığı günlerde silahlar konuştu. Edinilen bilgiye göre Kadınlar Denizi Mahallesi Villa Medusa sitesinde meydana gelen olay park yeri tartışması nedeniyle yaşandı. Aracını park etmek isteyen şahıslara ev sahibi H.N ve S.D ‘Araçlarını başka yere park etmelerini’ söyledi.

Hiç beklemedikleri bir tepki geldi

Görgü tanıklarının anlattığına göre araç sahiplerini uyaran ev sahipleriyle şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında yumrukların konuştuğu öğrenilirken araçta bulunan şahıslardan bir tanesi yanında taşıdığı silahını çekerek ev sahipleri H.N (32) ve S.D (38)’ye herkesin gözü önünde ateş etti.

Patlayan silahtan çıkan mermiler 32 yaşındaki H.N’nin diz kapağına isabet ederken S.D ise baldırından vuruldu. O sırada denize gitmek için oradan geçen ailenin büyük panik yaşadığı öğrenilirken saldırganlar kaçmayarak polisin gelmesini bekledi. Olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla ev sahipleri H.N Kuşadası Devlet Hastanesi, S.D ise Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gözaltına alındılar

Kadınlar Denizi Mahallesi’nde meydana gelen olay sonrası saldırganlar emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.