Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 74 milyon lira yatırımını görmezden gelen Alıcık’a tepki gösteren vatandaşlar, “Seversin veya sevmezsin. Bu senin sorunun. Ama vatandaş kimin ne hizmet yaptığını çok iyi görüyor. Haluk Alıcık topu taca atacağına kendi karnesini açıklasın” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle Nazilli’nin çehresi değişti

Görev süresi boyunca hakkında açılan FETÖ davasıyla uğraşan ve Nazilli’ye tek bir çivi çakmayan Haluk Alıcık’ın aksine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’ye tam 74 milyon lira hizmet ve yatırım götürdü.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Nazilli’de hizmet binası ve çok amaçlı salonlar hizmete açıldı. Nazillili vatandaşların işlerinin hızlanması amacıyla faaliyete geçen hizmet binası vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Büyükşehir ile modern üst yapı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri tarafından Nazilli’nin Altıntaş Mahallesi, Arslanlı Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, İsabeyli Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi, Turan Mahallesi, Yeni Mahalle, Yeşil Mahalle, Yıldıztepe Mahallesi, Zafer Mahallesi’nde tüm yollar yenilendi.

275 kilometre üst yapı çalışması yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, “Allah Özlem Çerçioğlu’ndan razı olsun. Eskiden çamur içerisindeydi yollarımız. Büyükşehir ile kaymak gibi yollarımız oldu” dedi.

Öte yandan üreticileri de unutmayan Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bağ-bahçelere giden tüm yollar yenilenerek vatandaşların ulaşımı kolaylaştırıldı.

Alt yapıda büyük dönüşüm

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından da Nazilli’de büyük altyapı dönüşümü gerçekleştirildi.

124 kilometre içme suyu çalışması yapan ASKİ ekipleri, vatandaşın sağlık standartlarına uygun borulardan su kullanmasını sağladı. Aydın’ın büyükşehir olmasıyla beraber tüm altyapı sorumluluğunu devralan ASKİ ekipleri, Nazilli’nin en büyük problemlerinden biri olan kanalizasyon altyapısına da neşter vurdu.

Toplam 38 kilometre kanalizasyon hattı çalışması yapan ekipler, aynı zamanda 4 kilometre yağmur suyu hat çalışması yaptı. Nazillililerin ilerleyen yıllarda altyapı noktasında problem yaşamamasını hedefleyen ASKİ ekipleri, 70 adet sondaj kuyusu açtı. 10 adet paket arıtma tesisinin faaliyete geçtiği Nazilli’de uzun yıllar sorun yaşanmayacağı öngörülüyor.