Cem Celil Lale/HaberAydın

Tarihi Kavaklı Mahallesi’ne Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sahip çıkmaya devam ediyor. Daha önce bölgenin önemini vurgulamak için NYSA Antik Kenti’nde meclis toplantısı düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından bölgeye yapılan hizmet ve yatırımlara hız kesmeden devam ediliyor. Kavaklı’nın yıllardan beri en büyük problemi olan yol sorunu Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla çözüme kavuşturuldu.

Tam 60.000 metre kare

Sultanhisar’a bağlı Kavaklı Mahallesi’nin ulaşıma elverişsiz olan yolu, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Yaklaşık 60.000 metre karelik bir alanda çalışma yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yol kullanıma açıldı.

4000 metre uzunluğa sahip yolu tamamlayan ekiplerin performansı vatandaşlar tarafından da beğeni ile karşılandı. Yolun kaplama çalışmasını yapan ekiplerin bazı noktalarda ulaşımın aksamaması için genişletme çalışması da yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya : “Sultanhisar ister Özlem Başkan yapar”

Tarihi Kavaklı Mahallesi’nin yolunun ulaşıma açılmasıyla ilgili açıklama yapan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, yolu Özlem Çerçioğlu sayesinde tamamladıklarını söyledi. Yıldırımkaya, “Yıllardır yapılmayan Tarihi Kavaklı Mahallemizin yolunu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun sayesinde tamamladık. 4000 metre uzunluğu ortalama 15 metre genişliği ile tamamlanan Tarihi Kavaklı yolumuz kullanılmaya başlandı. İlçemize özellikle de Kavaklı Mahalle halkımıza hayırlı olsun. Teşekkürler Özlem Başkan” ifadelerini paylaştı.

Sultanhisarlılar’dan Çerçioğlu’na teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerine yaptığı hizmet ve yatırımlardan memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Sayın Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir olmanın faydalarını hizmet olarak görüyoruz. Hem ilçemizin hem de büyükşehirin belediye başkanlarından çok memnunuz. Uyum içerisinde çalışıyorlar ve vatandaş bunun karşılığını hizmet olarak görüyor. İyi ki Çerçioğlu var” şeklinde konuştu.