Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp yaptığı açıklamada Kuşadasıspor’un Kuşadası’nın ortak değeri olduğunu söyledi. Yönetim olarak üzerine düşen görevleri yapmaya çalıştıklarını belirten Alp, “İmkanlarımız çok kısıtlı olmasına rağmen, takımımızı geçen sene Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lige çıkarttık. Bu sene Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyoruz. BAL Ligi’nin statüsü ve sistemi çok sıkıntılı. Bir yandan kendi ilinizin takımları ile yarışırken diğer taraftan da genel sıralamada iyi bir yerde olmak için çabalıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

“İyi bir başlangıç yaptık”

Açıklamasına ikinci yarının ilk maçını değerlendirerek devam eden Alp, “İkinci devreye Uşak deplasmanından aldığımız 3 puanla iyi bir başlangıç yaptık. Lider Ödemişspor ile aramızda sadece 4 puan fark var. Puan sıralamasında 3. Sırayı paylaşıyoruz. Takımımız iyi durumda. Yönetimsel anlamda, teknik ve idari anlamda herşey yolunda gidiyor. Futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

Tüm takım şampiyonluğa kilitlendi

Takımın durumu hakkında da bilgiler aktaran Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp, “Hepimiz şampiyonluk hedefine kilitlendik. Bu sezon 3.lige çok yakınız. Geride kalan maçlardan güzel sonuçlar aldığımız takdirde şampiyonluk uzak değil. Şu an takımda güzel bir hava var. Teknik kadrodan yönetime, futbolcularımızdan taraftarımıza kadar herkes şampiyonluk hedefine kilitlenmiş durumda. İnşallah bu takım şampiyon olacak” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Meclis Üyeleri’ne teşekkür

Kuşadası Belediye Başkanı ve Kuşadası Belediyesi Meclis Üyeleri’ne Kuşadasıspor’a verdikleri destek için teşekkür eden Alp, “Herkesi, Kuşadası’nın ortak değeri olan Kuşadası Gençlik Spor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Özer Kayalı ve Meclis Üyelerimiz elinden geleni yapıyor. Ama şu andan itibaren daha çok desteğe ihtiyacımız var. Tüm siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın da desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Açıklamasını Pazar günü Özer Türk Stadyumu’nda oynanacak, Kuşadasıspor-Denizli Sarayköyspor maçına herkesi davet ederek sonlandıran Başkan Alp, “Saat 14:00’da kendi sahamızda maçımız var. Tüm hemşehrilerimizi takımlarına desteğe davet ediyorum” dedi.