Cem Celil Lale/HaberAydın - Aydın’ın büyükşehir statüsüne geçmesiyle beraber alt yapı sorumluluğunun tamamını yüklenen ASKİ’nin çalışmaları göz dolduruyor. İl genelinde içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hattı, arıtma tesisleri gibi çalışmalarına devam eden ASKİ ekipleri meydana gelen olası arızalara da anında müdahale ediyor. Mesai saatleri içinde olsun olmasın 24 saat görevinin başında olan ASKİ ekiplerinin performansı göz dolduruyor.

Sabah istediler gece gittiler

Geçtiğimiz günlerde Koçarlı’ya bağlı Timinciler Mahallesi’nde içme suyu pompasında meydana gelen arızaya anında müdahale eden ASKİ ekipleri mahalle sakinlerinin susuz kalmasının önüne geçti. Dağ köyü olarak bilinen Timinciler’e ekip olarak giden ASKİ personeli, meydana gelen arızayı kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Mahalle sakinlerinden teşekkür

ASKİ ekiplerinin sorunun çözümü için büyük çaba gösterdiğini söyleyen mahalle sakinleri, “Mahallemiz dağ köyü olduğu için merkezle aramızda mesafe var. Sağolsunlar ASKİ’yi aradık anında yola çıktılar. Biz sabah gelsinler istedik onlar geceden geldiler. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandı.