CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ilçe örgütü binasında 2. kez bir partililerle bir araya geldi. Yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan adayı Ömer Günel alkışlar arasında girdiği toplantı salonunda yaklaşık 3 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Parti üyeleri dışında gelen vatandaşlarla da tek tek el sıkışan Ömer Günel, Kuşadası’nın bütünleştirici siyasetinin de bir resmi olmaya devam ediyor.

CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Ömer Günel partililere yaptığı konuşmada ;

CHP İlçe örgütümüzde, partimize gönül veren üyelerimizle bir aradayız. Mevcut salona bugün sığmadık. Yarın sokaklara sığmayacağız. Rekor bir oy ile sizlerin verdiği güçle seçimi kazanacağız. Biz bir yola çıktık. Hedefimiz belli Kuşadası’nı el birliği ile hak ettiği noktaya taşımak. Benim parti üyelerimden, kadrolarından ve bize gönülden destek verenlerden tek bir isteğim var, artık sahaya inme zamanıdır. Seçim Ofislerimizde, sokaklarda, mahallelerinizde bizim hedefimizi anlatın. Biz Kuşadası’nın hizmetkarı olmaya adayız. Kuşadası’nı hak ettiği şekilde adil, üreten, sosyal ve ötekileştirmeden yöneteceğiz. “ dedi.

Başkan adayı Ömer Günel konuşmasının ardından partililerin görüş ve temennilerini dinledi. Tüm soruları tek tek cevaplayan Günel, partililere toplantılarının devam edeceğini söyleyerek destekleri için teşekkür etti.