Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı yol uygulaması sırasında içerisinde T.A ve ünlü oyuncu Yağız Can Konyalı'nın bulunduğu otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan detaylı aramalar sırasında tütün ile karıştırılmış 19 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Polis karakoluna götürülerek ifadeleri alınan Konyalı ve arkadaşı serbest bırakıldı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüekipleri tarafından dün sabaha karşı Bebek’te park halindeki otomobilinin içinde uyuşturucuyla yakalandığı iddia edilen oyuncuYağız Can Konyalısuçlamayı reddetti. Konyalı’nın, ifadesinde,”Uyuşturucuolduğunu söylediğiniz şeyi arabanın arka koltuğundaki çantamda buldunuz. Çalıştığım yerde birileri çantama birşeyler koyup alır. Bulduğunuz şey bana ait değil” dediği öne sürüldü. Polis ise uyuşturucu olduğunu iddia ettiği maddeyi oyuncunun montunun cebinden çıktığını belirtir tutanak tuttu.

Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘‘Bizim Hikaye’ isimli dizinin başrol oyuncularından Yağız Can Konyalı, sabah 04.30 sıralarında Bebek’te arkadaşı T.A. ile otomobilin içinde Yıldız oyuncu ve park halindeki otomobilin içinde oturuyordu. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelenerek otomobile yöneldi. Polis, Konyalı ve arkadaşını GBT kontrolü yaptığı sırada araçtaki kokudan şüphelendi. Araçta arama başlatıldı. İddiaya göre polis, oyuncunun montunun cebinde tütünle karışık 19 gram uyuşturucu buldu. oyuncunun montunun cebinde tütünle karışık uyuşturucu buldu.