KUŞADASI/HaberAydın - Yaklaşan yaz sezonu öncesi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatıyla ilçenin dört bir yanında yürütülen çalışmalara hız verildi. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Kuşadası Belediye Başkanı seçilen Ömer Günel, seçimlerden hemen sonra yaptığı açıklamada ilk iş olarak kentin eksiklerini tamamlayacaklarını ve sezona hazırlık yapacaklarını söylemişti.

Başkan Günel’in talimatıyla Kuşadası’nın tüm mahallelerinde eş zamanlı çalışma yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt ihtiyacı olan bölgelere asfalt kaplama yapılırken, bazı yollarda ise tadilat yapılıyor. Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından da peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Öte yandan, büyükşehir ve ilçe belediyesi ekiplerinin bir çok noktada birlikte çalışma yürütmesi dikkat çekiyor. Turizm sezonu öncesi yürütülen çalışmalardan memnun olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Sezon öncesi her yerde ayrı bir çalışma var. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.