HER TÜRLÜ KONFOR VAR

Sahillerde rengarenk şemsiye, şezlong, rengarenk güneşlikler yanı sıra vatandaşların ihtiyaçları için, büfeler, tuvaletler, giyinme kabini, duşlar gibi hijyenik üniteler de hizmet veriyor.

Her türlü ihtiyaç ve konforunun gözetildiği plajlarda ayrıca vatandaşların can güvenliği açısından cankurtaranda hizmet veriyor. Sahillerin, kıyıların ve peyzaj alanlarının çevre düzenlemeleri her gün titizlikle yapılırken, plaj temizliği için özel olarak tasarlanmış araçlarla plajlardaki kumlar taş ve çöplerden temizleniyor.

İLK DEFA RAHAT BİR TATİL YAPIYORUZ

Her yıl Kuşadası’na gelen tatilciler bu yıl olumlu yönde gözle görülür bir değişiklik göze çarptığını ifade ederek, ilk defa temiz bir ortamda gönüllerince ve rahat şekilde tatil yapabildiklerini ifade ettiler. Vatandaşların büyük ihtiyaç duydukları hizmetlerin yanı sıra sahillerin, yapılan düzenlemeler ile temiz ve çağdaş hale gelmesi, Kuşadası halkı ve tatilciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Kuşadası’nda bulunan vatandaşlar Kuşadası sahillerini baştan aşağı yenileyerek rengarenk ve modern bir görünüme kavuşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.