EFELER/HaberAydın

Efeler ilçesinin Kurtuluş Mahallesi’nde boş bir dükkanını duvarları ismi belirlenemeyen gencin not defteri oldu. Sevdiğine söylemek istediklerini konuşmak yerine duvara yazmayı tercih eden genç adamın aşkına karşılık bulamadığı bu nedenle de böyle bir yönteme başvurduğu düşünülüyor.

Duvar yazısıyla doğum günü kutlaması

Apartmanın zemin katında bulunan boş dükkanın duvarlarından sevdiğinin doğum gününü bile kutlayan genç adam; “Seni çok seviyorum kuzum. Dünyada eşi benzeri olmayan bir güzellik varsa o da sensin. Kalbinden geçen yeni yaşında seninle gelsin”. yazısını yazmış.

“Egesinin bir tanesi”

Şarkı sözlerini kullanarak doğum günü kutlamasına devam eden genç adam; “Hayat öyle bir oyundur ki ne rolü var ne sahnesi. Doğum günün kutlu olsun. Egesinin bir tanesi”. ifadelerini yazarak bu kez de şarkı sözüyle sevdiğinin doğum gününü kutlamış.

Aydınlı sanatçı Eşref Gülpınar tarafından gündeme getirilen ilginç görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Gülpınar ise; “AYDIN'DA EFE AŞKIAydın- Kurtuluş Mh. Bir Apt. Zemin katı Boş Dükkanın Duvarları, Genç Aşığın Hatıra defteri gibi olmuşEY AŞK SEN NELER YAPTIRIYORSUN” notunu düştü.