Cem Celil Lale/HaberAydın - Geçtiğimiz günlerde esnafla bir toplantı yaparak Kuşadası’nda sıfır işgaliyeyi hayata geçiren Başkan Günel’in uygulaması cadde ve sokaklara yeni bir görünüm kazandırdı. Sokak üzerinde duran ve dükkanların dışarısına çıkartılan bütün tezgahlar kaldırıldı. Esnafın da desteğiyle sokaklarda bulunan esnafa ait tüm vitrin, raf vb. tezgahlar dükkanların içerisine alındı.

Sıfır işgaliyenin uygulanmaya başladığı Kahramanlar Caddesi’nin yeni görünümü, uygulamanın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi. Başkan Günel’in yaptığı toplantı sonrası hemen uygulamaya geçen esnaflar, cadde üzerinde duran tüm tezgah ve ürünlerini içeri aldı.

Sıfır işgaliye uygulaması sonrası daha geniş ve düzenli bir görünüme kavuşan caddenin yeni hali vatandaşların da beğenisini topladı. Başkan Günel’in uygulamasını desteklediklerini söyleyen vatandaşlar, “Sayın Başkanımızın sıfır işgaliye projesi Kuşadası çarşısı için hayati bir önem taşıyor. Düzenin olduğu yerde işlerde otomatik olarak artacaktır. Esnafımızın da kurallara uyduğunu görmek bizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.