Deniz aktiviteleri için sayısız seçeneğin olduğu belde de doğa sporları ile birlikte gece eğlenceleri için de pek çok seçenek bulunuyor. Ayrıca İstanbul'a yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki bu belde ulaşım kolaylığı açısından da oldukça uygun bir lokasyonda. Yazlıkçıların ve hafta sonu tatilcilerinin sokaklarını doldurduğu zamanların dışında kafa dinlemek için de ideal bir kaçış noktası olan Şile'de bu popülerliğin getirdiği bir ihtiyaç olarak sayısız Şile konut projesi hayata geçirilmekte.

Geçmişten günümüze Şile

Tarihi eski çağlara kadar uzanan belde konumu itibari ile pek çok koloniye de ev sahipliği yapmıştır. Günümüzde de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Şile'de geçici konaklamak isteyenler için birçok otel, motel ve pansiyon bulunmaktadır. Şileli olmak isteyenler ise birbirinden elit konut projeleri sayesinde bütçelerine uygun bir yatırımın sahibi olabilirler. Mevcut durumu ile birlikte geleceği parlak olarak kabul edilen Şile'de her zevke ve her bütçeye uygun bir konut projesi bulabilmek mümkün. Bu projelerden bazıları oturmaya hazır konumda ve hemen tapu teslimi şeklinde yeni sakinlerini beklemektedir. Bu müthiş beldeyi yatırım aracı olarak görenler için ise inşasına başlanan projeler arasında seçim yapmak da akıllıca bir tercihtir. Bu şekilde çok daha uygun ödeme şartları ile siz de kısa süre sonra Şile sakinleri arasındaki yerinizi alabilirsiniz.

Müstakil evlerden az katlı apartmanlara sayısız konut seçeneği

Şile'nin yüzünü hak ettiği şekilde daha da güzelleştiren ve müstakil ev rahatlığı ile bahçe keyfini doyasıya yaşamanıza olanak veren villa projelerinin de yer aldığı emlak çeşitleri arasında modern dizaynı ve akıllı ev sistemi ile döşenmiş dairelerden de satın alabilirsiniz. Gerek iç mekanları gerek ortak yaşam alanları ile çocuklu ailelerin de tüm beklentilerini karşılayan site tarzı projeler doğanın kucağında olmanın eşsiz huzurunu barındırıyor. Yeşil ile mavinin mükemmel uyumuyla rengarenk çiçeklerin bezendiği peyzaj alanlarının ortasında yer alan sitelerin çoğu yüksek katlı evlerin sıkıcı atmosferinden kurtulmak isteyenlerin en büyük tercihi.