Kalçaların şekli ve boyutu güzel görünen bir vücut için önemli bir faktördür. Vücudunun görünümünü güzelleştirmek isteyen kadınlar tarafından sıkça tercih edilen popo estetiği harika sonuçlar sunuyor. Popo estetiği ile ilgili bilinmesi gereken şeyleri öğrenmek için yazımızın tamamını okumanızı öneriyoruz.

Popo Estetiği Nasıl Uygulanır?

Popo estetiğinde günümüz de en çok tercih edilen yağ transferi yöntemidir. Bir nevi vücut şekillendirme ameliyatı olarak da dediğimiz popo estetiğinde; hastanın sırt, bel ve popoya liposuction ameliyatı yağ alma işleminin ardından alınan yağlar ile popolara hacim ve şekil vererek istenilen daha çekici, dik ve kalkık bir popo ortaya çıkarılmaktadır.

Yağ enjeksiyonu yöntemiyle popo estetiğinin,yağ alınan vücut bölgelerinde incelme meydana getirmesi,özelikle bel ve karın bölgesinde istenmeyen fazla yağ birikimlerinden kurtulma imkanı sağlaması en belirgin avantajlarındandır. Ayrıca vücut siluetinin düzelmesine,özelikle bel ve kalça bölgesindeki geçişi düzeltmeye yardımcı olan bu yöntemin bir diğer avantajı ise, popo bölgesine enjekte edilen yağın, kişinin kendi dokusu sebebiyle uzun süreli ve güvenli olmasıdır.

Popo Estetiğini Nerede Yaptırmalısınız?

Popo estetiğini yaptırmanız gereken yerler hastaneler ve estetik klinikler. Popo estetiği kesinlikle bir plastik cerrah tarafından yapılmalı, aksi takdirde alacağınız sonucun olumsuz olması kaçınılmaz olacaktır. Ülkemizde popo estetiği operasyonunu hakkıyla yapan işinin ehli pek çok doktor olmasına karşın bu doktorların arasından sıyrılarak kendisini ön plana çıkartan nitelikli bir hekim var. Konu popo estetiği olduğu zaman Op. Dr. Gökhan Haytoğlu geçmiş operasyonlarının başarılı sonuçları sayesinde popo estetiği yaptırmak isteyenlere güven sunuyor.Popo estetiğini nerede yaptırmalıyım sorusunun cevabı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu.

Popo Estetiği Sonrası Spor

Popo estetiği sonrasında spor yapmak isterseniz bilmeniz gereken birtakım şeyler var, popo estetiği sonrasında vücudunuzu fazla zorlamamalısınız o yüzden ilk haftalarda spor olarak yürüyüş yapabilirsiniz. İlk haftalar hatta aylar atlatıldıktan sonra ise normal spor rutininize dönmenizde bir sakınca yok. Doktorunuz size bu konuda detaylı bilgiyi verecektir, operasyonunuzun durumuna göre bu süreler değişiklik gösterebilir.

Popo Estetiği Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Popo estetiği hakkında türetilen şehir efsaneleri yerine doğru bilgiler edinmek isterseniz bu paragrafı kesinlikle okuyun!

Popo estetiği sonrasında oturmayla ilgili hiçbir sorun yaşanmaz, popo estetiği yaptıran kişi hayatına ameliyat öncesindeki gibi devam edebilir. Tek fark, güzel ve çekici bir kalçaya sahip olacaktır, zaten ameliyatın hedefi de bunu sağlamak. Popo estetiği yaptırmak isteyenler bu: https://www.gokhanhaytoglu.com/popo-estetigi.html sayfadan doyurucu bilgiler edinebilir.