Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan tarafından Belediye Başkan Yardımcısı yapılan Cemalettin Küçükerol, göreve gelir gelmez personele davranışıyla kriz çıkarttı. Küçükerol’un talimat yağdırdığı ve baskı kurduğu personelin birçoğunun yaşananlar karşısında işi bırakma noktasına geldiği söyleniyor. Küçükerol’un Efeler Belediyesi’ne gelir gelmez bazı müdürlere emirler yağdırdığı ve bu iki müdürün istifa ettiği iddia edildi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın araya girmesiyle istifadan vazgeçirilen müdürlerin, Cemalettin Küçükerol’un tavır ve davranışlarından rahatsızlık duydukları öğrenildi.

Küçükerol’un Efeler Belediyesi’nde yarattığı kaos nedeniyle huzurlarının kalmadığını söyleyen bazı personeller ise, “Gelir gelmez talimat yağdırmaya başladı. Mesai bize zulüm olmaya başladı. Sadece biz değil herkes rahatsız” ifadelerini kullandı. Cemalettin Küçükerol’un kadrosunun Efeler Belediyesi’nde olmadığını, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu belirten Efeler Belediyesi çalışanları, “Bu adamın kadrosu burada bile değilken bize kan kusturuyor. Şimdiden böyleyse önümüzdeki günlerimizi düşünemiyoruz. Yani burada çalışmamız her geçen gün daha da zorlaşıyor” dedi.