T.U., burada yeni tanıştığı M.C. adlı şahsa lavaboya gitmek istediğini söyledi ve lavabonun nerede olduğunu sordu. İddialara göre M.C., T.U.’yu fuar içerisindeki ağaçlık bir alana götürerek tecavüz etti.

Kocaeli Barışgazetesinde yer alan habere göre, olayın ardından T.U., yakınlarında bulunan bir aracın yanına giderek yardım istedi. Olay yerine çağrılan polis ekiplerine şikayetçi olan T.U.’nun beyanları sonrasında M.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EVLENMEK İSTEMİŞ!

Konuyla ilgili dava bugün Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Sanık M.C. ve tanık K.A.’nın hazır bulunduğu duruşmada tanık K.A. olay günü aracında bir arkadaşıyla otururken aniden daha sonra T.U. olduğunu öğrendikleri bir genç kadının araçlarına yaklaşarak yardım istediğini söyledi. K.A., “Genç bir kız gördük. Koşarak yanımıza geldi ve tecavüze uğradığını söyledi. Sonra M.C.’ye ‘Yaptın mı?’ dedim. ‘Yaptım abi evleneceğim. Nikah şahidim de sen olacaksın’ dedi” ifadelerine yer verdi. Bu sırada tanık K.A., sanığı videoya alarak suçunu itiraf etmesini kaydettiğini söyledi.

Sanık M.C. ise “Video kaydını baskı altında verdim. Atılı suçları kabul etmiyorum” dedi. Mahkeme heyeti sanığın tutukluk halinin devamına ve davanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.