Başkan Özer Kayalı: “Cumhuriyet Halk Partisi’nden başka bir partiye ya da adayına destek vermem söz konusu olamaz.” Dedi.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek siyasetin bir bayrak yarışı olduğunun altını çizerek; “Bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası’nda bir kan değişimi gerçekleştirdi. Bu görev 2009 yılında Esat Altungün’e, 2014 yılında sayın Belediye Başkanımız Özer Kayalı’ya verildi. Bu dönem ise başkan adayımız Ömer Günel’e verildi. Buradan net bir şekilde şunu söyleyebilirim, Cumhuriyet Halk Partisi, Kuşadası’nda belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, ilçe örgütü, gençlik kolları, kadın kolları ile tek vücut tek yürek olarak seçimlere girecektir. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Ziyarette konuşan Günel, “Bu bir bayrak yarışıdır. Başkanımızdan şunu istiyorum bugüne kadar edindiği bilgileri, tecrübeleri bana aktarsın. Başlattığı projeleri devam ettirelim. Eksik kalanları da tamamlayalım. Kuşadası’nda yeniden başlama sürecine son verelim. Başkan Kayalı’nın fikir ve deneyimlerinden yararlanmak istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Kayalı ise, CHP’nin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun altını çizdi. Fikir ve deneyim paylaşımına her zaman hazır olduklarına dikkat çeken Başkan Kayalı, “Bu konuda elimden geleni yapacağım. Partime desteğim elbette devam edecektir. Başka bir partiye ya da adayına destek vermem söz konusu olamaz. Başkan Adayımız Ömer Günel’e seçim kampanyasında başarılar dilerim “dedi.