Kuşadası İş Adamları Yardımlaşma Derneği CHP Adayı Ömer Günel’i dernek bürosunda misafir etti. Ömer Günel yaklaşık 2 saat süren sohbet toplantısında projeleri ile ilgili kısa bilgiler verirken Kuşadalı iş adamlarının sorunlarını dinleyerek sorularına cevap verdi.

Dernek Başkanı Hüsamettin Meral, “Kuşadası’nın son yılları kayıptır. Kuşadası’nda işinin ehli insanlar bir araya gelirse başarılmayacak iş yoktur. Taze, dinamik bir kan ancak Kuşadası’nı arzulanan noktaya taşıyabilir. Derneğimiz siyasi olarak hiçbir partiye bağlı değildir. Dernek yönetimine siyaset girmemelidir. Ancak bireysel olarak birçok üyemizin desteği sizinle beraberdir” dedi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, aday adaylığı sürecinden bu yana Kuşadası’nda kendisine verilen destekten çok mutlu olduğunu belirterek, “Ben bu yarışta derneğinizin değil sizlerin oyuna talibim. 16 yıldır siyasetin son 10 yıldır da belediye başkanlığı yarışı içindeyim. Bizim dönemimiz artık icraatın başlayacağı dönem olacak” dedi.

Açıklamasını sürdüren Günel, “Tüm sektörler en kaliteli işleri projeleri ortaya koyuyorlar. Ancak Kuşadası kent olarak bu kalitenin çok altında kalmış durumda. Biz bu kaliteyi artıracağız. Siz A sınıfı iş yapıyorsunuz ama Kuşadası C klasmanında kalmış durumda. Böyle bir yapı artık olmayacak. Yaptığınız işler yaşadığınız kentin kalitesi ile daha da değerli hale gelecek. Meclis Üyelerimizi belirlerken en önemli kriterimiz Kuşadası’nda ki her kesime dokunacak olmasıdır. Henüz Evrim Bey haricinde belirlenen, açıkladığımız meclis üyemiz yok. Kendi alanında yetkin, tecrübeli kişiler meclis üyesi olacaktır. Bizim meclis üyelerimiz ayda bir toplantıda el kaldıran değil, günün 12 saatinde Kuşadası için çalışan arkadaşlarımız olacak” ifadelerini kullandı.

Kuşadası’nın 30 yılını planladıklarını belirten Günel, “Bana birçok yerde projeleriniz vaatleriniz nelerdir diye sorular geliyor. Diyoruz ki; Bizim yeni vaadimiz yok. Ama Biz 30 yıldır vaat edilen, proje olarak sunulan, Kuşadası’na yarar sağlayacak tüm yapılmayanları yapacağız. Elbette kendi projelerimiz de var. Örneğin Kent Meydanı, örneğin yeni belediye binası, örneğin 40 yıl öncesinde kalmış yeni sahil bulvarı. Biz dersimize çalıştık. 1 Nisan’dan sonra mazbatamızı aldığımız gün icraatlarımız başlayacak. Doğduğum yeri değiştiremem ama doyduğum yeri değiştirebilirim. Ben Kuşadası’nı tekrar ayağa kaldırmaya, turizm kenti kimliğini yeniden kazandırmaya, yaşanabilir sosyal ve demokrat bir kent haline getirmeye adayım. Bunu başaracak gücümüz, kendimize ve kadrolarımıza güvenimiz tamdır” dedi.