Cem Celil Lale/HaberAydın - Geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında Aydın siyasetini ilgilendiren bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın partisi tarafından aday gösterilmeyeceğini söylemişti. AK Parti tabanının Nazilli’de bir beklentisi olduğunu söyleyen Dağ, “Şimdi Nazilli'de Milliyetçi Hareket Partili bir Belediye Başkanı vardı. Geçen seçimi kazandı. Bu seçimde Nazilli'de Milliyetçi Hareket Partisi aynı kişiyi aday göstermeyecek diye biliyorum. Bizim tabanımız orada beklenti içerisinde” ifadelerini kullanmıştı.

Akıllara Burak Pehlivan’ın açıklamaları geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın partisinin tabanının beklentisi olduğu yönünde yaptığı açıklamadan sonra gözler MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan’a çevrildi. Bilindiği gibi Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile beraber bir basın toplantısı düzenleyen MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Zor kazandığımız belediyeyi kimseye yem etmeyiz” demişti.

Nazilli’de Milliyetçi Hareket Partisi tabanı tarafından İl Başkanı Burak Pehlivan’ın sözleri, seçimlerde yeniden MHP’nin aday göstereceği intibası bırakmıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın AK Parti tabanının beklentisi olduğu yönünde yaptığı açıklama sonrası gözler Burak Pehlivan ve Haluk Alıcık’a çevrildi.