Büyükşehir Belediye Başkanı olarak karşılaştığı zorlukları soran Ayşe Arman’a yanıt veren Çerçioğlu; “Zoru bugün, imkansızı yarın aşarız” ifadelerini kullandı.

Aydın halkı için gecesini gündüzüne katarak çalışan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hizmet yolunda ne kadar kararlı olduğunu çok net ifadelerle açıkladı. Ayşe Arman’la gerçekleştirdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullanan Başkan Çerçioğlu Aydın halkı için 24 saat boyunca çalışmak durumunda olduğunu belirtti.

“Ankara size problem yaratmıyor mu?”

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan röportajın çarpıcı bölümlerinden bir taneside Başkan Çerçioğlu’nun çalışma temposu ve aile yaşantısı hakkında yaptığı açıklamalardı. Ünlü yazar Ayşe Arman’ın Ankara’nın kendisine zorluk çıkartıp çıkartmadığını sorması üzerine konuşan Başkan Çerçioğlu net ifadelerle hizmetteki kararlılığını açıkladı. Arman’ın sorusunu yanıtlayan Çerçioğlu; “Bu büyük bir sürpriz değil. Problem hiç değil. Zoru biz bugün aşarız, imkansızı da yarın! Bunu bilerek girdik bu işe. Bundan yakınmaya gerek yok.” dedi.

“Günün kaç saati başkan, kaç saati eş, kaç saati annesiniz?”

Ayşe Arman’ın sorularına yanıt veren Çerçioğlu aile yaşantısı hakkında da çarpıcı bilgiler verdi. Günün 24 saati başkan olması gerektiğini söyleyen Çerçioğlu, “Kent 24 saat yaşıyor! Onun için aslında 24 saat çalışıyorsunuz. Uyuyorsunuz ama hep tetiktesiniz. Telefonum mu çalacak, bir yerde yangın mı oldu, şu mu oldu, bu mu oldu? Sağolsun eşim hep destek, hiç köstek olmadı.” şeklinde konuştu.