İzmit'ten son dakika haberi... İzmit'te, 66 yaşındaki Fatma Vonal evinin kapısının zilini çalanlara kim olduklarını sorduğunda 'kargo' cevabını alıp, kapıyı açınca dehşeti yaşadı. 3 kişi, kadının ağzını kapatıp, ellerini bağlayarak boğazına bıçak dayadı

9 Mart tarihinde lüks bir sitede meydana gelen olay şöyle gelişti; Fatma Vonal evdeyken kapısının zili çalınca kapıdakilere kim olduklarını sordu. Kapının ardındaki kişiler 'kargo' cevabını verdi. Fatma Vonal kapıyı açtığı anda içeri giren hırsızlar, kadının ağzını kapatıp ellerini bağlayarak, boğazına bıçak dayadı. Hırsızlar darp ettikleri Fatma Vonal'ı bırakıp evdeki değerli eşyaları aramaya başladı. Kapı zilinin çalmasıyla panikleyen hırsızlar, kaçarak kayıplara karıştı. Olaydan sonra kızını arayan Fatma Vonal, yaşadıklarını anlattı. Melek Vonal'ın ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekibi geldi. Fatma Vonal sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yüzünde ve vücudunda darp izleri bulunan Fatma Vonal, tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI: KAPIYI AÇAR AÇMAZ... DHA'nın haberine göre, olayın şokunu yaşayan Fatma Vonal, çilek siparişi verdiğini, bakkaldan sipariş verdiği çileğin getirildiğini sanarak kapıyı açtığını belirterek, "Kızım evden çıktı, ben de yatıyordum, böbrek hastasıyım. Kapıyı açar açmaz bir çocuk, 'kargo' dedi, Hacer isminde. Ben de, 'Hacer yok' dedikten sonra ağzımı kapattı, merdivenlerin üzerinden çıkan bir çocuk ikisi birden beni yere yatırdılar ittiler. Sonra ağzımı kapatmaya çalışırken yumrukladılar, devamlı yumrukladılar. Sonra biri geldi odadan bir şeyler aldı, ellerimi bağladı. Gözümü kapattıktan sonra, sırtıma bir yumruk bir tekme atıldı. 3 kişi olduklarını anladım o zaman. Ondan sonra bıçağı devamlı kaldırdı, 'bak sus bıçaklayacağız' diyerek. En son bir ara gözlerim karardı, tekrar kendime geldim, birden aşağıdan zilin çalındığını duydum. Ben açamayınca çocuk beklemiş çilekleri nereye götüreyim, korumaya gitmiş. Ondan sonra bunlar öyle bir paniklediler ki, öyle bir korktular ki birden üzerimden kalktı hafiflik baktım ki kaçıyorlar. Kaçtıkları gibi birden kapıyı örttüm ve kızımı aradım. Kargo diye bir daha kimseye açmayacağım kapıyı" dedi.