Kuşadası’nı karıştıran otobüste ahlak dışı skandalla ilgili İl Disiplin Kurulu harekete geçti ve M.Y isimli parti yöneticisini “ahlak dışı hareketleri” nedeniyle partisinden ihraç etti. İl Disiplin Kurulu’nun kararıyla Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi büyük şok yaşadı.

Cem Celil Lale/HaberAydın

Bir süredir Kuşadası gündemini meşgul eden otobüs skandalıyla ilgili bugün yeni gelişmeler yaşandı. Olağanüstü gündemle toplanan İl Disiplin Kurulu, ahlak dışı hareketleri nedeniyle M.Y isimli parti yöneticisini partiden ihraç etti.

Yeni ihraçlar bekleniyor

Skandala yol açanlardan birini ihraç eden İl Disiplin Kurulu’nun olayda ihmali olan bazı isimleri de ihraç etmeye hazırlandığı öğrenildi. Otobüste yaşanan cinsel istismar skandalına şahit olan ve otobüse alkol soktuğu belirlenen bir başka parti yöneticisinin de ihraç edileceği bilgisine ulaşılırken Belediye Başkanı Özer Kayalı ve İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi sessizliğini koruyor.

Skandalla ilgili Ankara harekete geçti

Kurultay yolunda yaşanan cinsel istismar skandalı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin de harekete geçtiği öğrenildi. Genel Merkez tarafından skandalla ilgili soruşturma başlatıldığı ve soruşturma heyeti kurulduğu, heyetin önümüzde ki günlerde Kuşadası’nda olacağı kaydedildi.

Pedofil, Özer Kayalı’nın yakın adamıydı

Ahlak dışı hareketleri nedeniyle CHP’den ihraç edilen M.Y, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı tarafından önce Kadınlar Denizi Mahallesi sorumluluğuna getirildi. Ardından Kadınlar Denizi Mahallesi delegesi yapılan pedofil M.Y, sonra il delegesi sonra da İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak önerildiği ve seçildiği ortaya çıktı.

Pedofili nedir ?

Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık.(Vikipedi)