SÖKE/HaberAydın

AK Parti’de kongre takvimi başladı. 19 Ağustos-12 Kasım'da ilçe, 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar da il kongreleri tamamlanmış olacak. AK Parti teamüllerine göre tek liste gidilen seçimler nedeniyle il-ilçe başkanı olmak isteyenler sosyal medya üzerinden ve basın yoluyla dikkat çekmeye çalışıyor. Son olarak Aydın’ın Söke ilçesinde AK Parti İlçe Başkan Adaylığı’nı açıklayan Hasan Bayraktar’dan şaşkınlık yaratan bir paylaşım geldi.

“Oy vermek, hizmet etmek ibadet gibidir”

Geçtiğimiz yıl AK Ocaklar isimli derneğin kurucu başkanı olarak kendisine basında yer bulan Hasan Bayraktar, bu kez de Adalet ve Kalkınma Partisi Söke İlçe Başkanı olmak için çalışmalara başladı. AK Parti teamülleri gereği tek liste halinde gidilmesi beklenen kongre nedeniyle ilginç seçim kampanyaları yürüten adaylar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla kendilerini göstermeye çalışıyor.

Son olarak AK Parti Söke İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Hasan Bayraktar, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti’ye oy vermenin ibadet gibi olduğunu öne sürdü. 23 Temmuz saat 13:25’de yaptığı paylaşımında “AK PARTİ’YE OY VERMEK HİZMET ETMEK İBADET GİBİDİR” diyen Bayraktar’ın paylaşımı partililer tarafından beğeniyle karşılandı.

Mevcut İlçe Başkanı Fatih Gürer - İlçe Başkan adayı Hasan Bayraktar