Sportoto Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başlıyor. 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu başlıyor ve takımlar yenilenen yapıları ile kendilerini sergileyecekler. İlk hafta sizin de tahmin edebileceğiniz gibi pek çok farklı sürprize sahne olabiliyor. 10 Ağustos Cuma günü oynanacak olan Ankaragücü – Galatasaray maçı ile lige start verilecek. Böylece bahis siteleri açısından da fırsat doğacak. Ligde ilk hafta heyecanı tüm futbol severleri heyecanlandırıyor. Bu hafta birbirinden heyecanlı ve çekişmeli toplam 9 maç oynanacak ve futbol severler uzun bir aradan sonra keyifli zaman geçirecekler. Özellikle Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın durumu merak konusu. Tabii bunlara Medipol Başakşehir’i ve Trabzonspor’u da eklemek gerekir.

10 Ağustos Cuma akşamı saat 21:45’te başlayacak olan Ankaragücü – Galatasaray maçı ile Sportoto Süper Lig’in 2018-2019 sezonu da resmen başlamış olacak. Bildiğiniz üzere Ankaragücü lige yeni dahil olmuş bir takım. Bu nedenle Galatasaray gibi güçlü bir takımın karşısında çok etkili olacaklarını düşünmüyoruz. Ayrıca Ankaragücü taraftar sayısını da şimdiden kestirmek zor olacak. Köklü bir kulüp olmalarına rağmen orada Gençlerbirliği ve Osmanlıspor daha ön planda. Diğer yandan söylemek gerekirse bu maç ile Bets10 daha da yükselişe geçecek. Futbol severler ciddi anlamda farklı bir mücadele izleyecek. Peki ligde bu hafta hangi maçlar oynanacak merak ediyor musunuz?

İlk Hafta Mücadeleleri Başlıyor

Ligde ilk hafta mücadelesi Ankaragücü – Galatasaray maçıyla başlıyor. Cumartesi günü ise Rizespor ve Kasımpaşa arasında maç oynanacak. Ayrıca aynı gün Sivasspor – Alanyaspor maçı da var. Onu takiben Fenerbahçe – Bursaspor maçı oynanacak. Yeni Fenerbahçe’yi böylece görmüş olacağız. Pazar günü ise Konyaspor – BB Erzurumspor maçı var. Hemen ardından Başakşehir – Trabzonspor maçı futbol severlere büyük bir heyecan yaşatacak. Aynı gün içerisinde Beşiktaş – Akhisar Belediye ve Göztepe – Yeni Malatyaspor maçları oynanacak. Son olarak Pazartesi günü Tempobet eşliğinde saat 21:45’te Kayserispor – Antalyaspor maçı başlayacak. Böylece ilk haftaya nokta konmuş olacak. Bakalım 1. Haftada hangi takımlar 3 puana ulaşacak ve hangi takımlar ligin alt sırasını oluşturacak, göreceğiz.