Antalya'da birlikte olduğuseksişçisinden "tatmin olmadım" diyerek parasını geri isteyen,vermeyince de28 yaşındaki Ş.K.'yı 6 yerinden bıçaklayan kuaför Musa Sarı 8 yıl 9 ay hapse mahkum edildi. "Kasten öldürmeye teşebbüs"ten ceza verilen saldırganın avukatı,para karşılığında anlaştığı hizmeti istediği şekilde göremediğini anlatarak müvekkilini savunmaya çalıştı.

Kepez'de kuaförlük yapan Musa Sarı geçen yıl ekim ayında seks işçisi Ş.K. ile açık alanda çalılıklarda gizlenerek cinsel ilişkiye girdi. Sarı daha sonra da tatmin olmadığını söyleyerek Ş.K.'den verdiği parayı geri istedi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Sarı yanıda taşıdığı bıçakla Ş.K.'yi 6 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Yardım çığlıklarını duyanların haber vermesiyle gelen ekipler Ş.K.'yi Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Birdiziameliyat olan Ş.K. uzun süre tedavigördükten sonra hastaneden taburcu olabildi.

Saldırgan Musa Sarı ise kaçtıktan 2 saat sonra polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Emniyette işlemlerinin sonrasında çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Askere gitmeden cinsel ilişkiye girmek istemiş

Musa Sarı hakkında Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın bugün görülen üçüncü duruşmasında karar çıktı; Sarı "kasten insan öldürmeye teşebbüs"ten önce ömür boyu hapse mahkum edildi, ardından indirimlerle cezası 8 yıl 9 aya düşürüldü.

Duruşmaya tutuklu sanık Musa Sarı ile avukatı katıldı; Ş.K. ise talimatla ifade verdi. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, Musa Sarı'nın "kasten öldürmeye teşebbüs", "nitelikli yağmaya teşebbüs" ve "ruhsatsız bıçak taşımak" suçlarından cezalandırılmasını istedi.

Sarı ise, savunmasında, olaydan 1 ay sonra askere gideceğini ve daha önce cinsel ilişkiye girmediği için o duyguyu yaşamak istediğini söyledi. Cesaret bulmak amacıyla alkol aldıktan sonra Ş.K. ile cinsel ilişki için 50 TL'ye anlaştıklarını anlatan Sarı, “İlişkiye girdikten 1- 2 dakika sonrabana, 'Sen nasıl erkeksin?' diye hakarette bulunmaya başladı. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Kadın, hakaret edip, beni ittirdi. Ben de dayanamadım. Öfke ve sinirle belimdeki bıçağı çıkararak, bıçakladım" diyesavunma yaptı.

Ş.K. ise "Sanık, benden verdiği parayı geri istedi. Ben de vermeyeceğimi söyledim. Tam o sırada üstümü düzeltiyordum ki sanık, bel kısmından çıkardığı bıçakla benim bacak, karın, göğüs bölgeme 6- 7 kez sapladı. Bağırmalarım üzerine benimle aynı işi yapan arkadaşım Ç.Z. geldi. Arkadaşımın sesi üzerine zanlı kaçtı" dedi.

Sanık avukatı ise 50 TL karşılığında yapılan anlaşma konusunun "hizmet" olduğunu iddia ederek, müvekkilinin, parasının karşılığını istediği şekilde göremediğini söyledi.Mahkeme heyeti, verdiği kısaara sonrası Musa Sarı'yı "kasten insan öldürmeye teşebbüs"ten önce ömür boyu hapse mahkum etti, ardından indirimlerle cezayı 8 yıl 9 aya düşürdü.

Editör: Haber Merkezi