HABERMERKEZİ/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası’nın Atatürk bulvarı asfalt yapımına başladı. Yaz sezonuna girilmeden çalışmaların tamamlanması için hummalı bir iş organizasyonu başlatarak adeta seferberlik ilan edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası sahil yolu üzerinde çeşitli kurumların yürüttüğü altyapı çalışmalarından sonra Atatürk Bulvarı’nın sıcak asfalt yapılmasına başladı.

Mevcut Asfaltın söküm işlemiyle başlanırken, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla hummalı şekilde çalışmalarına başladı. Ekipler eski yolun sökülmesinin ardından sıcak asfalt dökümüne başlayacak.

Büyükşehire bağlı ekiplerin hız kesmeden çok sayıda ekiple eş zamanlı çalışması vatandaşların takdirini topluyor.

Trafik akışı ve güvenliğinin aksatılmaması için gece ve gündüz çalışan ekipler, ilk olarak Kuşadası ilçesinin Atatürk Bulvarı’nın trafik akışını tek tarflı kapattı. 3500 metrekarelik alanda yapılacak sıcak asfalt çalışmalarının ilk etabının tamamlandığı ve iki kat sıcak asfaltlama işleminin haftasonu bitirileceği öğrenildi.

Büyükşehir belediyesine bağlı ekiplerin mesai saati gözetmeksizin çalışmasından dolayı memnuniyet duyan Sahil yolu esnafı ve vatandaşlar Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.