Antalya'da Beşiktaşlılar Derneğinin düzenlediği dernek kahvaltısına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özellikle Tolgay Aslan hakkında sorulan sorulara cevap veren Fikret Orman, takımın son durumu hakkında da detaylı bilgiler verdi. Dünyadan ve Türkiye'den tüm spor haberlerini ve gündem başlıklarını Süpertotobet adresinden öğrenebilirsiniz.

Tolgay Aslan'ın Kontratı Var

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Tolgay Arslan ile Şener Özbayraklı'nın takası hakkındaki gazetecilerin sorusuna, böyle bir şey yok. Tolgay Arslan Beşiktaş'ın kontratlı oyuncusudur. Böyle bir durum ortaya çıkarsa anında öğrenirsiniz dedi. Orman takıma yeni transferler eklenecek mi sorusuna ise, gidecek futbolculara bağlı dedi. Şu anda takımın kadrosunun tam olduğunu ve yaptıkları iki transferle de büyük açıklar kapattıklarını belirtti. Ancak başka kulüplere giden futbolcumuz olursa yerlerine yenilerinin alınacağını söyledi. Beşiktaş ve tüm takımların transfer haberlerine 1xbet adresinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Transferimiz Burak

Yeni transfer edilen Burak Yılmaz'ın takıma santrafor olarak katkı sağlayacağını açıklayan Fikret Orman, kampa şu an katılacak başka futbolcu yok. Kondisyon ve takım uyumumuz çok iyi, gerek duyulması durumunda bir transfer daha yapabiliriz dedi. Hocamız takımın bir arada zaman geçirmesini istedi, 31'ine kadar vaktimiz var dedi. Takımımızın durumu iyi, yeni transferlerin takımımızı daha pozitif hale getireceğini umuyorum. Kondisyon, moral ve motivasyonumuz çok iyi dedi. Futbol hakkındaki tüm konulara, transfer çalışmalarına, dedikodulara ve yüzlerce konuya Mariobet adresinden ulaşabilirsiniz.