Bulut Akacan liderliğinde bulunan Akacan Holding, Kıbrıs'ta yapılacak olan AVM içerisine dünyanın en büyük markalarına sahip şirketlerin yer almasının planlandığını duyurdu. AVM içerisinde huzurlu ve eğlenceli zaman geçirilmesi için çalışmaların son süratle devam ettiği vurgulandı.

Ayrıca bu projenin Kıbrıs'ta şimdiye kadar yapılacak ilk önemli proje olacağı söylendi. AVM bünyesinde giyecekten, yiyeceğe, eğlence merkezlerinden farklı ihtiyaçlara hitap eden birçok mağaza yer alıyor. Bu mağazaların yer alacağı AVM' nin çok yakın bir zamanda yapımına başlanacağı ileri sürüldü. 63.000 km alana sahip olacak bu AVM Girnede en büyük AVM olma özelliğini de elinde bulunduracak. Bulut Akacanın desteğiyle yapılacak olan bu AVM ile Kıbrıs halkı Akacana olan ilgisini artırmış görünüyor.

AVM Yapımının Mimarı

AVM' nin inşaatından sorumlu mimar olan Mustafa Derat, AVM' yi ziyarete gelenlerin müthiş bir deneyim yaşamaları için AVM içerisine sinema, buz pisti, çocuklar için eğlence mekanları ve bowling pistinin yapılacağını söyledi. Ayrıca AVM' ye rahat ulaşım olanağının sunulup ziyaretçilerin rahat şekilde buralara gelmesinin sağlanacağı vurgulandı.

https://www.haberalkibrisli.com/