Lazer iyileştirmesi işlemi ağrı olmadan, basit, rahat ve tesirlidir. Bu metot varisin esas kaynağa dolayısıyla kapak yetmezliği olması büyük damara tatbik edilir. Böylelikle varisin ilerleyen zamanlarda yineleme şansı minimuma iner. Bacaklarda olan varisleri meydana getiren problemli toplardamar yok olduğu için bundan doğan varisler de tamamen ortadan kalkar, varisin yinelenmesinin de önüne geçilir. Lakin lazer iyileştirmesinde dahi uzun süreçte küçük seviyede de olsa yineleme riski mevcuttur. Yalnız onun da iyileştirmesi maya estetik merkezimizde mümkündür. Yalnızca damarın içten kapatılması veya iptal etmek adına lazer enerjisi, radyo frekans enerjisi ve buhar ısısı değerlendirilir. Bunun haricinde yapışkan metodu da sıcaklık olmadan tedavi yöntemi uygulanır.

Lazerle Varis Tedavisinin Ameliyattan Farkı Nedir?

Lazer ile varis iyileştirmesinde narkoz gerekmez.İyileştirme genel olarak ağrısızdır. Ağrıyı dindirmek veya işleme dair endişe ya da heyecanı yok etmek adına uzmanlarımız tarafından oldukça basit metotlar değerlendirilir. Merkezimizde bu maksatla yalnızca kol damarından ilaç verilir. Bel bölgesinden iğne metodu veya narkoz kullanımı yapılmaz. Bacaklarda minik kesi izleri dahil herhangi bir biçimde iz kalmaz.

Hastaların yatışı gerekemez. Kişiler işlem bitiminin hemen sonrasında yürüyerek evlerine dönebilir. Bütün işlem ultrason beraberinde bedenin içindeki damarlar gözlemlenerek uygulanır. Lazerle varis iyileştirmesi operasyonla karşılaştırıldığında oldukça tesirlidir ve tekrarlama olasılığı operasyondan oldukça azdır.

Lazerle Varis Tedavisi Ne Kadar Sürer?

Tedavi edilen damar sayısı nispetinde değişiklik gösterir. Bir bacakta iyileştirilecek iki ana damar mevcuttur. Bunların bir tanesi ve yahut ikisi etki görmüş olabilir. İki bacakta toplamda dört ana damar yer almaktadır. Bir tek damarın iyileştirme uygulaması ortalama 15 dakika sürer. Dört damarı da tedavi etmek gerektiğinde işlem genel olarak ortalama 50 dakika alır.

https://www.mayaestetik.com/hizmetler/ayak-sagligi-varis/lazerle-varis-tedavisi