Bir süre önce İYİ Parti’den istifa ederek AKP’ye katılan Kürşat Engin Özcan tarafından finanse edildiği iddia edilen bir internet sitesinde Nazilli halkını güldüren bir haber yayınlandı. Haberde, güncel kurla Nazilli’ye 700 milyon TL hizmet götüren Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne çamur atılmaya çalışıldı, vatandaş ise böyle haberlere gülüp geçtiğini belirtti.

Nazilli Belediyesi tarafından finanse edildiği iddia edilen bir internet sitesinde, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin diğer ilçelere Nazilli’den daha fazla hizmet götürdüğü iddia edildi. Haber, Nazillili vatandaşların da büyük tepkisini topladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Nazillİ’ye yaptığı yatırımları herkesin bildiğini belirten vatandaşlar böyle haberlere gülüp geçtiğini belirtti.

Nazilli’ye toplam 208 milyon TL, güncel kurla yaklaşık 700 milyon TL’lik hizmet yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden vatandaşlar, “Yeni yollarımız ile altyapımız ile, hizmet binamız, istasyon meydanımız ile Büyükşehir Belediyemizden gayet memnunuz. Hizmet yapmayanlara örnek olsun” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar Nazilli’de toplam, 376 kilometre yol, 332 kilometre altyapı çalışması, 103 adet içme suyu sondaj kuyusu, 10 adet içme suyu paket arıtma tesisi, 1 adet atık su paket arıtma tesisi yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Öte yandan, çocuk gelişim merkezi, istasyon meydanı projesi, Ege Et, sosyal belediyecilik hizmetleri ile Nazilli’ye milyonlarca liralık hizmet götürüldüğü öğrenildi.