Kısa adı SÖGİAD olan Söke Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Burak Semerci, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’yi makamında ziyaret etti. Akkentli ve Semerci, Söke’nin geleceği için görüş alışverişinde bulundu.


Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) Başkanı İş İnsanı Burak Semerci'yi ağırladı.
Başkan Semerci ile bir süre sohbet eden Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Söke’ye yapacağı projelerle ilgili bilgi verdi.

SEMERCİ:”MEMLEKETİMİZ İÇİN ORTAK İŞBİRLİĞİ YAPMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ”

Fatih Akkentli’nin her zaman yanlarında olduğunu belirten SÖGİAD Başkanı Burak Semerci, “Fatih kardeşimiz iş dünyasının çok sevdiği ve takdir ettiği bir arkadaşımızdır. Ne sıkıntımız ne derdimiz olsa gece gündüz her zaman geliyor, iş dünyasının, iş insanlarının yanında oluyor. Söke’mizin gerçek bir değeridir. Bugün de kendisini ziyaret ettik. Fatih Kardeşimize Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür dileklerimizi söyledik. Fatih Akkentli Kardeşimiz de ileteceğini belirtti. Memleketimiz için projeler üretmeye, ortak iş birliği yapmaya her zaman hazırız” dedi.

AKKENTLİ:” HER ŞEY SÖKE İÇİN”

Akkentli de, Başkan Semerci’nin yaptığı nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti. Başkan Semerci’nin çok değer verdiği bir iş insanı olduğunu ifade eden Akkentli, “Burak Bey Söke’miz için çok önemli bir iş insanıdır. Her fırsatta iş insanlarımızla bir araya gelmeye, taleplerini dinlemeye çalışıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızın selamlarını iletiyoruz. Bugün Burak Başkanımız bizi ziyarete gelmiş sağ olsun kendisine de bu ziyaret için çok teşekkür ediyorum. Tüm iş insanlarımıza ve çalıştırdığı personellerine hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum. Söke’mizi daha güzel ve yaşanabilir, kalkınmış bir yer haline getirmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Sökemizi tanıtmak ver kültürel işbirliğimiz devam edecek.
Rabbim birlik beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

Editör: Haber Merkezi