Oldukça neşeli ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun selam ve sevgilerini iletirken, Nevciye Ateş’e Aydın Büyükşehir Belediyesi üretimi ürünlerden oluşan bir de paket hediye etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Vefa ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Akkentli, vatandaşları dinleyip sohbet ederken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da selam ve sevgilerini iletiyor.

Akkentli son olarak Söke Karacahayıt Mahallesi'nde ikamet eden Nevciye Ateş'i ziyaret etti. Oldukça samimi, neşeli ve bol kahkahalı geçen ziyarette Akkentli, Nevciye Teyze’ye Aydın Büyükşehir Belediyesi üretimi olan zeytinyağı, lokum, kahve ve yeni yıl takviminden oluşan hediye paketi takdim etti.

Bir fincan kahvenin 40 yıldır hatırı vardır sözünden yola çıkan Nevciye Ateş de, Akkentli’nin getirdiği kahveyi ikram etti.

ATEŞ: SEN BİZİM ÇOCUĞUMUZSUN, ÇOK İYİ YERLERE GELECEKSİN

Ziyaretten çok mutlu olan Nevciye Ateş, Akkentli’nin ziyaretinden çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ateş, "Seni çok farklı yerlerde görmek istiyoruz. Sen bizim çocuğumuzsun, damadımızsın. Biz seni çok seviyoruz. Sağol geldin beni çok mutlu ettin. Biz de her zaman senin arkandayız. Çok iyi yerlere geleceksin ben buna inanıyorum. Özlem Başkanımızı da çok seviyorum. Özlem Başkandan başka bize bakan mı var. Onun sayesinde ucuz et yiyoruz. Oylarımız her zaman Özlem Başkana. O bizi yalnız bırakmıyor, biz de onu hiç bırakmayacağız. Mahallemizin yolunu, suyunu çiçek gibi yaptı. O hep başımızda dursun.” Dedi.