Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla başlayan toplam 26.5 kilometrelik Güllübahçe Kanalizasyon Hattı Projesi’nin 7 kilometrelik ikinci etap çalışmaları başladı. ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kapaklı mevkiinde hat çalışması yapıyor.

Topuklu Efe Çerçioğlu’nun talimatları ile Haziran ayında Söke’nin Güllübahçe Mahallesi Kanalizasyon Hattı Projesi'nin 2. etap çalışması için yer teslimi yapılmıştı. Sarıkemer ve Bağarası’ndan sonra Topuklu Efe’nin Söke ziyareti sırasında söz verdiği projelerden biri olan Güllübahçe Kanalizasyon Hattı Çalışması’nın 2. Etabı için start verildi.

GÜLLÜBAHÇE MUHTARI ÇAM: KANALİZASYON HATTININ 2. ETABIİÇİN İLK KAZMA VURULDU

Projenin 2. etabının başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam, "Pazartesi gününe iş ve müjde ile başlıyoruz. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin kanalizasyon hattının yüzde 70’lik ilk etabı tamamlanmıştı. Şimdi kalan yüzde 30’luk kısmı için Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilk kazmayı vurdu. Çok mutluyuz. Vatandaşlarımız az bir süre sabırlı olmaları gerekiyor. Az bir süre toz olabilir arabalarını sokaklarına park edemeyebilirler. Ama sonucu güzel olacak. Bir aksilik olmazsa 3 ay gibi bir sürede biteceğini söylediler. Hayırlı olsun mahallemize. Buradan başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç, Bölge Koordinatörümüz Fatih Akkentli ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

AKKENTLİ: BAŞKANIMIZ SÖKE’NİN BELDELERİNDEKİ KANALİZASYON ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Proje ile ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, "Bildiğiniz gibi Güllübahçe 1. Etap kanalizasyon çalışmasını tamamlamıştık. 2. Etap çalışmasına bugün itibariyle başladık. Yaklaşık 7 Km’lik bir hat çalışması yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Bundan birkaç gün önce de Savuca, Yenidoğan, Yenikent ve Özbey'in kanalizasyon altyapı ihalesi yapıldı. Çalışmalarımız oralarda da başlayacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu Söke'nin beldelerinde ki kanalizasyon çalışmalarını tamamlayacağını söylemişti. Bugün başlayan 2. Etap çalışmalarıyla Güllübahçe Kanalizasyon hattı projesini tamamlayacağız. Vatandaşlarımıza, Güllübahçe’mize Söke’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.