Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, kendisi hakkında bazı açıklamalarda bulunan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner’e yanıt verdi. Başkan Alıcık, “Belli ki Sayın Taner gündemde kalmanın derdine düşmüş” dedi.

MHP’li Alıcık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sayın Recep Taner 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeyeceğim, desteklemeyeceğim dememiştir, "sözlerim çarpıtıldı", “böyle bir söylemde bulunmam asla mümkün değil.” demiştir.

Açıklamalarında MHP den neden ayrıldığını açıklamaya çalışıyor. Kendinin bugünkü durumunun temelinin, okulunun MHP olduğunu hala hatırlıyor. MHP ve Ülkücü Hareket ile kim bir şekilde temas etmiş ise unutamaz. Bunu en iyi bilenlerden biri de, kendisini İl Başkanı, Milletvekili yapan, bugün siyasette göz önünde bulunmasının MHP ve Ülkücü Hareket olduğu bilen Sayın Recep Taner'dir.

Ülkücülerin teveccühünü heba eden de, dava arkadaşlarını sırtını dönen de, siyaseten büyüdüğü beslendiği sofraya kötü diyende kendisidir. Kıskanma konusunu değerlendirmek bile istemem. Terör yanlılarını "arkadaşlar" diyen Sayın Taner'in nesini kıskanacağız. Gündem oluşturmaya çalışıyor demiş Sayın Taner. Gündem oluşturma gibi bir gayretimiz yok, çünkü gündemimiz hemşerilerimizdir. Hemşerilerimizin gündemi de Cumhur İttifakı'dır. Belli ki Sayın Taner gündem de kalmanın derdine düşmüş. Gündem; değerli hemşerilerimizin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan teveccüh göstereceği gerçeğidir.

Gündem; Kurtuluş Savaşında işgal görmüş, acılar çekmiş, hainleri ve hainliklerini iyi bilen hemşerilerimiz, Cumhur İttifakı'nın niçini? nedeni? konusunda tereddüt içinde olmayışıdır.

Gündem; 1960 darbesinde kendi evlatları merhum Adnan Menderes' i demokrasiye şehit veren hemşerilerimizin siyasette arif olduğu gerçeğidir. Yanı gündemimizde Sayın Taner yoktur. Aydın efeleri; plansız, dağınık, günü kurtarmaya yönelik siyasetten bıkmıştır. Bizim boş tartışmalarla heba edecek vaktimiz yoktur. Siyasi ikballer ile oyalanacak tıynetimiz yoktur. Aydının yürekli efeleri Cumhur İttifakını "Aydın’ın İttifakı" diyorlar. Bizde diyoruz ki; Cumhur İttifakı, Yürekli Efelerin İftiharı"
Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ile MHP Genel Başkanı Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin; Türk devletine yüksek sadakat, feragatı, fedakarlığı ile kurulan ve Türk Milletinin milli talebi olan Cumhur İttifakı tarihte az rastlanacak bir enerjidir. Bu enerji 2023 demektir. Bu enerji 2071 demektir. Bu enerji beka demektir. Bu enerji Lider Ülke Türkiye demektir. Aday belli, karar nettir.