Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan basın açıklaması yaptı. Özcan açıklamasında Özlem Çerçioğlu'na yönelik kumpas hazırlığına dikkat çekti.

Başkan Özcan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Dün, ilçemiz Söke’de Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’na karşı yapılmaya hazırlanan bir kumpas operasyonu bir gazeteci tarafından ortaya konuldu.

Hep duyumlarımız bu yöndeydi, sandıkta şimdiye kadar asla mağlup edemedikleri, bundan sonra da edemeyecekleri Büyükşehir Belediye Başkanımıza, sahte haber siteleri, sahte hesaplar üzerinden adeta bir çamur at izi kalsın operasyonu hazırlığı da anca bunlara yakışırdı herhalde.
AKP milletvekili destekli (ismi bizde saklı) kumpas hazırlığı, artık AKP’nin geldiği rezil durumu, siyasette seviyeyi ne kadar aşağı çektiklerinin, inanın en bariz örneği.
Beyler sizin operasyonlarınız, çamurlarınız, iftiralarınız bizim hizmetlerimizi gölgeleye bilir mi sanıyorsunuz? Kumpaslarla, trollerle bizi yıldırabileceğinizi mi sanıyorsunuz siz? Geçin bu işleri, milletin gönlüne taht kurmak, sevgisini kazanmak çalışmakla olur, çamur atmakla değil.
Bunu elbet bir gün öğreneceksiniz ama inanın iş işten çoktan geçmiş olacak. Siz enerjinizi buna değil, milletin çektiği ekonomik krize, açlığa, sefalete harcayın, biraz işe yarayın.