Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla MHP MYK Üyesi Deniz Depboylu’ya tepki gösterdi. Başkan Alptekin, “Ha dikkatimizden kaçmıyor, AKP ve MHP siyasetçileri Özlem Çerçioğlu ve Adın Büyükşehir Belediyesi ifadelerini kullanmadan haber olmuyorlar. Çünkü taş üstüne taş koymadıkları gibi, dertleri konulanı yıkmak” dedi.

CHP’li Alptekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İlimizden iktidarın küçük ortağı MHP MYK’sına ihraç ettiğimiz Depboylu, çok alışık olmadığımız bir şekilde Aydın’a gelmiş. Hani milletin halini, harabetini, ekonomik çöküşünü görür de belki bir parça ekonomiye ilişkin fikirlerini söyler diye bekliyoruz, ama yok!

Sözde hedef saptıracak hanımefendi. Ama kitabın o kadar yanlış yerinden konuşmuş ki; muhtemelen kendisi de anlamıştır baltayı taşa vurduğunu ama iş işten geçmiş.

Bakın hanımefendi,

Hadi milletimizi 2 ortak düşürdüğünüz ekonomik buhran zerre kadar umurunuzda değil, onu anladık. Ancak diğer konudaki söylemleriniz tam anlamıyla fecaat.
Seçim önü devletin resmi televizyonunda bölücü başının kardeşini kim konuşturdu babası mı? Öcalan’ın mektubunu okutup, megri megri diye biz mi ağlaştık. Hayırdır bakışınızı 180 derece birden ne değiştirdi?

Bakın politikada; prensipler, omurga, dik duruş önemli kavramlardır. Kendi içinizde bile kendinize kabul ettiremediğiniz bu ray değişiklikleriniz elbet milletin merceğinin tam da ortasında. Büyük ortağınız gibi sizin de milletin sinesinden, aklından, gözünden düşeli çok oldu. Sıra iktidardan düşmenizde. Onu da milletin önünden habire kaçırdığınız sandık, şöyle önünüze koyulunca kanlı canlı yaşayacaksınız.

Bırakın artık boş lakırdıyı, hakikaten komik oluyorsunuz. Ve hatta sizi komedi niyetine bile dinleyen kulak kabartan bir vatandaşımız kalmadı. Son günlerinizde bari aslınıza rücu edin, doğruları konuşma cesareti gösterin, öyle gidin siyaset sahnesinden.

Son olarak hanımefendiye hatırlatalım, kurban bayramında milletin kursağından et geçmedi, ekmeği alırken düşünür oldu. Bir Nazilli pazarına da çıkın görün millet artık hurda sebze meyve alıyor bu mümbit topraklarda. Hal böyleyken sen 2 çift sözde ekonomiye ilişkin söyle de belki milletin yüreğine su serpilir.
Ha dikkatimizden kaçmıyor, AKP ve MHP siyasetçileri Özlem Çerçioğlu ve Adın Büyükşehir Belediyesi ifadelerini kullanmadan haber olmuyorlar. Çünkü taş üstüne taş koymadıkları gibi, dertleri konulanı yıkmak.

Siz bu kafayla devam edin, tezkereniz yakın.