Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ada Camping tatil boyunca binlerce kişiyi ağırladı. Tesiste konaklayan memnuniyetlerini sosyal medyadan paylaşınca Aydın’daki karanlık odaklar harekete geçerek yine yalana sarıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi tarafından işletilen Ada Camping tatil boyunca binlerce misafiri ağırladı. 25 bin metrekarelik alanda Türkiye’nin dört bir yanından binlerce insan gelerek tatilini geçirdi. Ekonomik ve kaliteli tatil için Ada Camping’e gelen vatandaşlar, memnuniyetlerini sosyal medyadan paylaştı. Kamp alanını kullananların mutlu olması Aydın’daki malum çevreyi rahatsız etti.

25 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Ada Camping’in CHP’lilere tahsis edildiği yalanını atan Manşet Aydın gazetesi büyük tepki topladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a yakınlığı ile bilinen Manşet Aydın’da çıkan haberi yorumlayan vatandaşlar, “Yalanın da bu kadarına pes doğrusu. Binlerce insan var burada. Günlerce rezervasyon alan, kapı müşterisi alan bir tesis. Atılır da böyle yalan atılmaz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çerçioğlu da ziyaret etmişti

Ada Camping’i bayramda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaşmıştı.