Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Mersin açıklamasında şu ifadeleri kullandı

Maliye Bakanımız uykusundan su içmeye uyanmış. Malum; 6‘şar aylık dönemler halinde uyuyup, altı ada bir de uyanarak bir açıklama yapar ve yine şekerlemesine devam eder.

Şimdi ise “kuru düşüremesek de oynaklığını engelledik” demiş. Aman ne büyük iş becermiş. Hakikatten gülüyoruz artık ağlanacak halimize. Biri kur oynamayı bıraktı der, birisi de şekersiz çay. Artık söyleyecek söz bulamıyoruz.

Bu arada bizim eski, karşı bahçenin yeni minik patisi, barınakta geçirdiği günlerde, oradaki kötü arkadaşlarından bitirim laflar öğrenmiş. Hazne ufak olunca da aynılarını tekrar edip duruyor.

Ancak ipini kısa tutuyor olacaklar ki devamlı haykırış halinde. Mustafa Savaş’ın danışmanı olsaymış böyle mi olurmuş.
Yargıya, emniyete talimat verirdim demeye getiriyor.

Bak bak bak. Kapıda dura dura giren çıkanı, olup biteni görüyor demek ki. Demek ki orada bu işler böyle dönüyor. Aydın Adliyesi’nin haberi var mı acaba bu işlerden? Bu zımni itiraflardan.

Yoksa daha önce dile getirdiğimiz olasılık hesabında parmağı mı var bunların?

Kumpaslar, iftiralar, çirkin ayak oyunları. Bakın birer birer kusmaya başladılar içlerindeki çirkinlikleri. Kusun bakalım kusun, önümüz seçim. Seçimlerde göreceksiniz siz kumpas kurmak ne demekmiş. Bu milletin sandık tokadını Aydın’da yıllardır yiyiyorsunuz, haziran yakın toplayın eşyanızı bakayım.