Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke yatırımlarına aralıksız devam ediyor. 28 bin metrelik kanalizasyon hattı projesinin ihalesi Ağustos ayında yapılacak.

Müjdeyi ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç ve Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli Yenidoğan Mahalle Muhtarını ziyaret ederek verdi.

TUNÇ: YENİDOĞAN HALKI ÖZLEM BAŞKANIMIZA MİNNETTAR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’den kanalizasyon çalışmalarının kısa sürede başlayacağı müjdesini alan Yenidoğan Mahalle Muhtarı Tuncay Tunç, Topuklu Efe’ye teşekkür etti. Tunç,“ Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu bizlere bayram müjdesi verdi. Mahallemizin kanalizasyon altyapısının Ağustos ayında yapılacak olan ihalesinin müjdesini bizleri ziyaret ederek, ileten ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye teşekkür ediyorum. Özlem Başkanımız sağ olsun bizlere en büyük müjdeyi verdi. İkinci bayramı yaşattı. Allah ondan razı olsun. Bu yapılacak proje Yenidoğan Halkına verilecek en büyük hizmettir. Özlem Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem az kalır. Çok büyük başkan. Gerçekten yenidoğan mahallesinin en büyük sorununu ortadan kaldırıyor. Biz onu çok seviyoruz. Her zaman yanındayız. Vatandaşları için yaptığı dev hizmetlerle adını dünyaya duyurmuş Özlem Başkanıma binlerce kez teşekkür ediyorum.” dedi.

AKKENTLİ: YENİDOĞAN MAHALLEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yapılacak çalışma hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke’nin tüm mahallelerinde belirlenen program dahilinde çalışmaların yürütüldüğünü, Yenidoğan Mahallesi’nde de vatandaşların talebi doğrultusunda kanalizasyon çalışmalarına başlanacağının müjdesini verdi. Akkentli, “Özlem Başkanımızdan Bayram müjdesi oldu. Yenidoğan ve Savuca Mahallemize hayırlı olsun. Üç mahallede 74 bin metre uzunluğunda altyapı hattı yapılacak. Projenin 118 milyon TL bütçeyle gerçekleştirilecek Söke bölümünde ise; kısmi kanalizasyon şebeke ve kolektör hattı, Savuca ve Yenidoğan mahalleleri kanalizasyon şebeke hatları ile Sazlı Mahallesi kanalizasyon terfi hattı, terfi merkezleri yapılacak. Sazlı, Savuca ve Yenidoğan mahallelerini kapsayan şebeke ve terfi hatları için 74 bin metre uzunluğunda bir hat oluşturulacak. Hedefimiz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla, büyük yatırımlarla güçlü bir altyapı ağı oluşturmak. Hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile kentin yükselen nüfusunun ihtiyaçlarını karşılayacak büyük projelere, işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.