Son günlerde Aydın’da AK Parti cephesinde bir adaylık tartışmasıdır almış başını gidiyor. İki vekil kafa kafaya verdi, attı ortaya taşı.

Mehmet Erdem’de girdi olaya işler iyice karıştı. Yapılan peş peşe hamleler, AK Parti cephesindeki koltuk savaşlarının başlangıcı olarak değerlendirildi.

Yazık..

Düşünsenize; İktidar partisinin milletvekilisiniz ama size oy veren Aydınlılara tek bir faydanız dahi yok..

Ne kadar büyük bir utanç değil mi?

Esnaf aç, çiftçi aç, emekli aç, işçi aç..

Vatandaş geçinebilmek için değil ‘yaşayabilmek’ için insan üstü bir mücadele veriyor.. Kışın doğalgaz faturası kabarık gelmesin diye tek odada yaşamını sürdürüyor..

Evde elektrik yakmaya çekiniyor, karanlıkta yaşıyor..

Markete gidince sepeti dolduramadan evine dönüyor..

Utanmadan koltuk kavgası yapan zatı muhteremler, vatandaşın semt pazarlarına akşam gitmeye mecbur kaldığını, 2 lira ucuza almak için bütün gün tezgahta beklemiş sebzeleri aldığını görmüyorlar mı?

Görmüyorlar elbette.. Çünkü onların gözleri koltuktan başkasını görmüyor.. Koltuk varsa varlar, yoksa yoklar..

Gözleri vatandaşa karşı kör, dilleri lâl.

Ağızlarından çıkan her kelimenin koltuk için olduğunu bilmeyen yok..

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, milli gelirin yüzde 58’i ile dış borç ödüyoruz. Ama bizimkilere sorsan ‘batı bizi kıskanıyor’..

İnsanlar zeytin alırken o hafta kaçar tane yiyeceklerini hesaplar hale geldi. 10 liralık peynir götüren kendini şanslı hissediyor. 2 liralık domatesi 1.75’e bulabilmek için bütün tezgahlar tek tek dolaşılıyor..

Bunları bilmiyor mu Aydın’daki AK Parti’li zatı muhteremler?

Bilmiyorlar elbette.. Çünkü onlar sadece oturacakları koltuğu ve o koltuğa giden yolları bilirler.. Çünkü onların derdi vatandaş değil..

**

Koltuk sevdası için birbirlerini yiyorlar.. Arada sırada gündeme gelebilmek için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla ilgili cümleler kuruyorlar.

Millete söyleyecek bir şey bulamayan muhteremler, Özlem Çerçioğlu üzerinden prim yapmaya çalışıyor. Millet de her seçimde tercihini Özlem Çerçioğlu’ndan yana kullanıyor.

Yazık, Aydın’ın ‘en faydasız’ milletvekilleri olarak tarihe geçtiler.. Bırakın Özlem Çerçioğlu’nu, bırakın koltuk kavgasını da şu vatandaşın derdine çare bulun..