Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun İYİ Parti ziyaretine CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve CHP’li yöneticiler eşlik etti.

Ziyarette konuşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, “Daha önce bizler, Başkan Çerçioğlu’nu ziyaret etmiştik. Başkanımız Özlem Çerçioğlu da göreve yeni başlamamız olmasından dolayı hem hayırlı olsun hem de Ramazan münasebetiyle buraya geldi. İyi Parti ailesi olarak CHP ile beraber olmaktan dolayı mutluyuz. Hedeflediğimiz yere ulaşmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Millet İttifakı olarak 6’lı grup halinde Türkiye’deki sistemle ilgili çalışma yapılıyor. Bu 6’lı çalışmayı Aydın’da sürdürmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Başkan Çerçioğlu: Kimsenin endişesi olmasın

Başkan Çerçioğlu ise yaptığı açıklamada, “Ramazan ayının ülkemize ve ilimize bereket huzur getirmesini diliyorum. Aynı zamanda Millet İttifakının belediye başkanıyım. Hem CHP’nin hem de İYİ Parti’nin belediye başkanıyım. Her iki genel başkana da çok teşekkür ediyorum. Bugün benden daha mutlusu da olamaz. Bu birliktelik devam edecek, kimsenin endişesi olmasın. Millet İttifakının belediye başkanları olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çankır: Ülkeyi yönetemeyen bir iktidar ile karşı karşıyayız

İktidarın ülkeyi yönetemediğini belirten CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ise, “Bu oluşumun en büyük gerekliliği halkımızın ve muhalefetteki siyasi partilerin beklentisi şu nedenlerle ortaya çıktı. Biz bayrağımızın altında huzurlu bir ülke istiyoruz. Biz milletimizsin hakça bölüştüğü refah içinde yaşamayı istiyoruz. Ötekileştiren değil, barışı sağlayan, helalleşmeyi gerektiren bir birliktelikle ortaya çıktık. Mücadeleye devam ediyoruz. Aydın yerelinde de İYİ parti ve diğer parti mensuplarıyla görüşüyoruz. Yapılacak genel seçimlerde iktidarı bu ittifak üyeleri olarak gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Ağır bir ekonomik buhranla karşı karşıyayız. Ülkeyi yönetemeyen bir iktidar ile karşı karşıyayız” şeklinde konuştu.